Bröllop Utomhus Med Bohemiska Influenser: Marissa + John

Marissa och John är ett av alla de brudpar som blev påverkade av pandemin, men istället för att flytta sitt bröllop planerade de om och anordna ett mindre bröllop. Dagen till ära valde de att spendera sin tid på Johns föräldrars bakgård - en plats som är en underbar naturmiljö komplett med trädgård och vattendrag.

Brudparet hade tur med vädret och fick strålande sol på sin dag. Gården ligger vackert till med tillgång till naturen och fantastiska vyer, så vi kan tänka oss att val av vigselplats och porträtt var ganska enkelt. Till sin hjälp med att fånga alla minnen på bild hade de fotografen Samantha från Ernst & Co. och det är genom hennes bilder vi ska få njuta av parets trädgårdsbröllop.

bröllop+naturelopement
brudbukett
blommor+frisyr
porträtt+bröllop

Så fin plats för porträttfoton! Det finns alltid något i omgivningen omkring som gör just den platsen unik och det kan vara kul att plocka fram i en porträttfotografering. Om ni känner er osäkra på var ni borde ta era porträtt för att det ska bli så fint som möjligt, prata med er bröllopsfotograf som kan hjälpa till.

bröllop+natur
brudbukett+ljus
kostym+bröllop

Brudbuketten är definitivt en imponerande sådan. Den är skapad av alla möjliga sorters sommarblomster och de olika arterna är placerade i grupp, snarare än uppblandade så som en bukett brukar vara bunden.

vigselbåge+bröllop
bröllop+utomhus
vigselbåge+trä
bröllop+corona

Alla som inte kunde vara med på bröllopet i person fick istället vara med via videosamtal. En typ av bröllop som präglade året 2020 och som säkert kommer att fortsätta vara populärt tills dess att vi kan bjuda in ett obegränsat antal gäster igen. Trots att det inte är förstahandsvalet, så är det ett väldigt bra alternativ för att kunna bjuda in alla till att medverka.

bröllop+vigsel+boho
porträtt+bröllop
bröllop+sminkning
bröllop+klänning
bröllop+brudklänning

Marissa och John fick ett underbart bröllop till slut, trots pandemin. Vi hör ofta brudpar som fått ändra om sina planer, men som till slut älskat sitt omplanerade bröllop. Är ni ett brudpar som just nu håller på att planera om ert bröllop och är nervösa för om det ska bli bra - var lugna, det kommer att bli en fantastisk dag oavsett hur den ser ut!

brudklänning+släp
spetsklänning+brud

Fotograf: Ernst & Co.