Intimt Elopement I Naturen Med Enkla Detaljer

I detta inlägg ska vi få ta del av ett intimt elopement mellan Angel och Danny med bilder från vacker naturmiljö. De skulle egentligen ha ett stort bröllop med släkt från Venezuela, men när resandet inte gick att genomföra på grund av pandemin blev de tvungna att tänka om. Eftersom de inte ville skjuta på sitt bröllop valde de istället att genomföra ett rustikt trädgårds-elopement där de kunde sätta upp en zoom-länk så att alla deras gäster kunde ta del av dagen trots att de inte var på plats. Med bilder av Janel Herranz Photography, LLC spanar vi nu in deras bröllopsdag.

brudbukett
Rojas_Rojas_Janel Herranz Photography, LLC_9T2A6056-1_low.jpg
klänning bröllop
sminkning bröllop
skylt bröllop
brudklänning bröllop
vigsel bröllop
vigselbåge bröllop

Bakgården som paret gifte sig på var en perfekt plats för dem. De valde att ha en enkel med ändå vacker vigselbåge som bakgrund, medan naturen runt om fick stå för resten av dekorationerna.

klänning bröllop

Själva vigselbågen är klädd i ett tunt tyg och en vacker blomsterdekoration som knyter samman färgerna vi ser i brudparets styling. Den ger en fin inramning av vigseln som tar plats i en annars väldigt öppen trädgård.

bröllop klänning
bröllop porträtt

Det är en magnifik natur vi kliver in i och vi slutar aldrig förundras över de platser man kan hitta. Tänk bara vilka fantastiska miljöer vi har här i Sverige. Perfekt för dig som inte ville spendera alltför mycket tid till att dekorera en plats inför bröllopet - lita på att naturen levererar en vacker plats istället.

sminkning bröllop

Vi önskar all lycka till Angel och Danny!

bröllop trädgård