Bohemiskt Elopement I Öknen Med Moody Stil

Det bröllop vi ska få se i detta inlägg är en riktig hit om man, som oss, gillar bohemiska bröllop. Detta elopement är fotograferat av Aline Marin Photography och stylat av Cactus Canyon Events, som tillsammans med sina branschkollegor valde att ge bort ett elopement till ett brudpar som på grund av Covid-19 varit tvungna att ställa in sitt bröllop. Vi kan tänka oss att brudparet blev glada, för det här bohemiska bröllopet ser underbart ut!

I öknen en bit utanför Las Vegas ställde leverantörerna upp en vigselplats och middagsbord. Allt för att få till ett storslaget, intimt elopement med bohemiska influenser dedikerat till brudparet Thais och Mark. Här finns även en skön färgpalett i rött och orange att inspireras av. Nu spanar vi in bilderna!

brudbukett moody
smink bröllop
brudklänning med släp
stor brudbukett

Brudparet var inte alls beredda på att gifta sig just den här dagen och rätt klädsel hittade de på bara en vecka. Det syns dock inte på bilderna då allt känns väldigt välplanerat och matchar fint ihop med helheten. Brudens klänning är verkligen helt underbar och släpet tar direkt uppmärksamheten.

brudklänning annorlunda släp
vigsel utomhus
vigselplats utomhus
vigsel utomhus boho

Vigselplatsen är enkel men magnifik. Ofta är det inte alls särskilt svårt att få till en bra plats för bröllopet när man förhåller sig till vad naturen har att erbjuda. Med några få dekorationer skapar man enkelt en vacker inramning där naturen får stå för helheten.

bohemisk vigsel
bohemiskt bröllop utomhus
bohemisk sminkning
brudklänning släp
kostym bröllop
Rodrigues_Stapleton_Aline Marin Photography_las-vegas-elopement-aline-marin-photography-atlanta-ga-and-destination-wedding-photographer-81_low.JPG
bohemisk bordsdukning

Efter vigseln dukade leverantörerna upp till festmiddag på samma plats där vigseln hölls.

dukning röd
boho tårta bröllop
boho dukning

Vilken fantastisk dag för brudparet och så mycket vacker inspiration att ta med sig från denna fotografering! Vi avslutar med några bilder på brudparet i solens sista strålar.

solnedgång bröllop
moody bröllop boho