Intimt Elopement I Naturen Med Vigsel Vid Ett Vattenfall

Det gör oss så glada att se smarta lösningar på hur man kan om planera ett bröllop när en pandemi sätter käppar i hjulet för originalplanen. Stephanie och Peter planerade att ha ett stort bröllop i april förra året, men fick tänka om när världen stängdes ner bara en månad innan den stora dagen.

Tillsammans med sin bröllopsfotograf Nicole Nero kom de på en alternativ lösning så att de fortfarande kunde genomföra sin vigsel på sitt tänkta datum. De valde att dela upp sitt bröllop genom att ha sin vigsel i april och fira stort tillsammans med vänner och familj vid ett senare tillfälle.

Paret hittade en mysig stuga mitt ute i skogen och passade på att ta bröllopsfoton tillsammans med fotografen Nicole. Det är en otrolig miljö som träder fram i bilderna och som pricken över i:et hittade de ett vackert vattenfall att förnya sina löften framför. Nu tar vi och spanar in de bilderna!

bröllop i skogen
bröllop skogen
brudklänning
brudklänning med släp
håruppsättning bröllop
bröllop naturen höst
Stephanie_Peter_nicole nero studio_kerhonkson-elopement-0017_low.jpg
elopement skogen
elopement skogen
skogen elopement

Så otroligt fin miljö! En ynnest att få fira sin bröllopsdag i den här naturen. Tänk vad härligt att dessutom ha kvar det stora firandet till senare. Bröllopsdagen går ju alltid så fort, så på detta sätt kan man sprida ut allt det fina på flera tillfällen istället.

brudklänning elopement

Vi tackar Stephanie och Peter för att vi fått följa med på deras intima bröllopsfirande och önskar dem en stor, kärleksfylld fest i framtiden.

elopement höst natur

Fotograf: Nicole Nero Studio