Stillsamt Vinterbröllop Med Vigsel Utomhus

Visst låter det underbart med ett rustikt utomhusbröllop på vintern med fest i lada? Det är precis ett sådant bröllop som vi ska få ta del av i detta inlägg. Katie och David bjöd i januari 2017 in sina familjer till ett mysigt vinterbröllop med vigsel utomhus. Paret har en stor kärlek för den enkla skönheten i naturen och ville lyfta det på sin stora dag. De hittade en plats som stämde överens med deras önskemål, där de både kunde vigas och fira med sina gäster.

Vigseln hade de utomhus, framför gaveln av ett gammalt hus beläget vid skogskanten. Snön låg tjock på marken och allt som behövdes för att dekorera platsen var en enkel vigselbåge och sittplatser till gästerna. Den där enkla skönheten i naturen som brudparet gillar har de verkligen prickat in. Fotografen som var med under dagen och fångat allt på bild är Here Today Photography. Nu spanar vi in bröllopet.

Den rustika stilen går som en röd tråd genom hela bröllopet, både i lokalen och dekorationer. Brudparet valde att skapa en skylt med instruktioner till gästerna om att plocka med sig en varm dryck innan de gick bort till vigselplatsen.

Att ta med filtar och kuddar för gästerna att sitta på är ett enkelt sätt att se till så alla håller sig varma under vigseln.

Efter vigseln fortsatte festligheterna i varmare temperaturer i en vacker lada med högt i tak och ljusslingor som gav ett mysigt sken över de dukade borden.

Dukningen och dekorationerna gick i vitt och grönt, precis som snön och granarna utanför. Så fint! Hoppas ni hittade inspiration i detta rustika vinterbröllop.