Bröllop I Greta Garbos Sicilianska Villa Med Kulturella Detaljer Från Sicilien

Vi ska lämna Sveriges kalla breddgrader för en liten stund och istället besöka den italienska ön Sicilien. Närmare bestämt så ska vi få spana in en grönskande fotografering i villan där Greta Garbo brukade spendera sina somrar. Det är en plats med gamla olivträd och en vacker utsikt där Medelhavet breder ut sig så långt ögat kan nå. En fantastisk plats för en bröllopsfotografering med historiska inslag.

Med fotografen Gianmarco Vetrano i spetsen ville leverantörerna visa upp vad Siciliens rika kultur har att erbjuda och det är en otroligt vacker fotografering de har skapat. Vi älskar speciellt dukningen och den färgglada bilen som dyker upp i slutet av inlägget. Bland dessa bilder finns massvis med inspiration att hämta för ett somrigt medelhavsbröllop - vare sig det tar plats på Siciliens kust eller på en gård här i Sverige.

tropiskt bröllop
bröllop havet kust
vintage bröllop utomhus
vintagebröllop
dukning vintagebröllop
ljusstake vintagebröllop
bröllop utomhus dukning

Som vi älskar den här dukningen! Leverantörerna tog tillfället i akt att skapa en magnifik bröllopsmiljö som matchade deras vildaste visioner. Fotografen beskriver den här stylade fotograferingen som en chans för alla inblandade att släppa lös sin kreativitet och skapa något fantastiskt. Det är en anledning till att vi på Sisters in Law gillar stylade bröllop och elopement så mycket. Det är en möjlighet för kreatörer att skapa utifrån deras egna idéer och kunna leverera ny inspiration till brudpar som planerar sin stora dag.

bordsdukning bröllop
vintagebröllop klänning
vintageklänning bröllop
vintageklänning spets bröllop
brudklänning vintagebröllop
bröllop smycken

Vilken look, vi älskar den! Bruden bär upp en vintage spetsklänning och traditionsenliga smycken från Sicilien. Hur vackert är det inte att smyckena plockar upp färgpaletten och detaljerna från dukningen?

brudbukett solrosor
vintagebröllop utomhus
bröllop vintage utomlands

Även bilen har prytts i samma mönster och färger som dukningen. Så fint!

elopement vid medelhavet

Hoppas ni gillade denna stylade fotografering lika mycket som vi och att ni hittade massor av härlig inspiration!

elopement utomlands

Fotograf: Gianmarco Vetrano
Design, dekor & plannering: Dazzled
Plats: Villa Gabro
Keramik: Blue Royal Taormina
Makeup & hårstylist: Tailor You
Klänning: Viacolonna
Bil: A Sicula
Smycken: Antichità Lo Turco
Klackskor: Christian Louboutin
Ringar: Gioielleria Vetrano Messina