Mysigt Sensommarbröllop Med Lantlig Känsla: Sophia + John

Vi ska lämna hösten en liten stund för att blicka tillbaka mot de varmare månaderna och bröllopet mellan Sophia och John. De gifte sig i augusti 2020 och hade ett underbart trädgårdsbröllop med vigsel utomhus. Med sig under dagen hade de fotografen Katie Dawn och det är hennes bilder som vi ha äran att få ta del av idag. Det är en serie bilder fyllda med mysig inspiration för ett utomhusbröllop, vare sig ni planerar att gifta er på en lantgård eller i en trädgård i stan.

brudklänning spets
spetsklänning boho bröllop
bröllop rustikt
lantligt bröllop
lantligt bröllop utomhus

Vigselbågen är enkel, men så fin. Den fångar upp en avslappnad och ledig känsla genom tyget som draperar själva träbågen. Blomsterarrangemanget i högra hörnet bjuder in en mer detaljerad textur och rundar av vigselbågen på ett snyggt sätt.

blomster vigselbåge
bröllop utomhus
brudklänning spets

Ryggen på brudens klänning är helt magisk. Det är så vackert med den öppna spetsryggen som leder vidare till ett långt släp i samma typ av spets.

vigsel rustik utomhus
bröllop brudtärneklänning
brudtärneklänning grå
bröllop utomhus lantligt
lila bbrudbukett

Färgpaletten för det här bröllopet drar åt ett lite kallare håll och det är så snyggt. Den lila färgkategorin drar till sig uppmärksamheten och varierar i allt från mörkt lila till ljusare toner som lutar åt det rosa hållet.

För att bredda paletten har brudparet även plockat in lite blått som stärker den kalla tonen, men de har även plockat in mycket grönska och gräddvita blommor som mjukar upp den kalla färgskalan.

brudklänning spets
bröllop i naturen
spetsklänning bröllop
bröllop klänning lantligt
lantligt bröllop utomhus

Kronan på verket i den här bildserien måste nästan vara porträtten i den här blomsterrabatten. Ett helt fält av färggranna blommor av olika slag, det ser ju helt underbart fint ut.

lantligt bröllop
lantligt trädgårdsbröllop
lantligt bröllop lada

Festen fortsatte sedan inomhus i den här vackra ladan där det bjöds på både mat, tårta och dans. Vi tackar brudparet för inspirationen och önskar de all lycka i framtiden!

Dukning lantligt bröllop
tårta bröllop