Inspiration Till Äventyrligt Elopement i Funäsfjällen Med Tyllkjol Från Ellen Marie Bridal

För ett tag sedan var en av våra tyllkjolar från Ellen Marie Bridal med på en stylad fotografering i nationalparken Funäsfjällen. Den här fotograferingen med Yohanna Mårtensson bakom kameran, är ihopsatt av Fjällbröllop och Event. Ett initiativ där flera företag gått ihop för att hjälpa brudpar planera fjällbröllop. Vi på Sisters in Law är alltid så glada att få se våra tyllkjolar i vackra fotograferingar som denna, och älskar idén om att inspirera fler till att välja bröllop i fjällen.

Tanken bakom just den här stylade fotograferingen är att inspirera brudpar till att gifta sig i naturen. För visst går det utmärkt att snöra på sig kängorna, packa ryggsäcken och stega ut på ett äventyr på sin bröllopsdag. Allt handlar om vad man själv vill uppleva. Sveriges fjäll har fantastiska miljöer att erbjuda och genom dagens fotografering ska vi få uppleva Mittåkläppen i Funäsfjällen.

lantligt bröllop
lantligt bröllop
lantligt bröllop
lantligt bröllop
färgglatt bröllop
rosa kjol bröllop

Wow! Det är alltid lika roligt att se hur våra tyllkjolar blir stylade inför bröllop och fotograferingar. Den här gången är det vår tyllkjol som stylats tillsammans med vår vackra spetstopp med hög urringning i vitt och en ljusbeige hatt. Till looken bär bruden även ett par nätta örhängen och en höstig bukett i varma färger, som vi kan spana in längre ner.

lantligt bröllop klädsel
örhängen bröllop
höstbukett bröllop

Den härliga höstbuketten med inspel från naturen är skapad av floristen på Kreativ Sundsvall.

tyllkjol bröllop

I den här fotograferingen bär modellen en tyllkjol i champagne-nyans, men vi har även kjolar i fler färger. På vår hemsida kan du spana in alla våra färgval, både på kjolar vi har färdiga och färgkarta på kjolar vi kan sy upp. Våra kjolar är ett bra alternativ för dig som vill bära en annan färg än vitt på ditt bröllop. Befinner du dig i Sundsvallsområdet kan du även spana in några av våra tyllkjolar hos Eleganten, som finns med som leverantör för den här stylade fotograferingen.

höstbröllop kläder
beige kjol bröllop
lantligt bröllop

Fotograf: Yohanna Mårtensson
Planering: Fjällbröllop och event
Klädsel: Ellen Marie Bridal via Eleganten i Sundsvall
Frisör och Makeup: K.A.M
Florist: Kreativ Sundsvall