Urbant, Stilrent Elopement Med Svart Brudklänning

En anledning till varför elopements är ett så populärt val bland brudpar är intimiteten och möjligheten att spendera dagen helt ensamma. En del par gillar att dela sin stora dag tillsammans med alla sina nära och kära, medan andra kan tycka det känns nervöst och distraherande att ha allas ögon på sig. Då passar elopements perfekt, då det blir en dag där ni kan fokusera helt på varandra. Precis så kände paret Sarah och Tommy, som i november 2020 gifte sig i Austin, Texas.

Deras urbana elopement blev en mysig dag för de båda. Tillsammans med fotografen Nikk Nguyen Photo promenerade de runt i staden och fotade porträtt för att minnas deras stora dag. Vi får se en bildserie där lekfullt möter mer seriösa porträtt. Vi älskar det! Är ni redo att spana in bilderna?

Bruden valde att köra på annat än den traditonella vita klänningen och gick istället i helt andra riktningen. Hon hade på sig en otroligt vacker svart långklänning. Brudgummen valde att klä sig i en texturerad, mörkgrå kostym med matchande väst och vit skjorta.

Åh, vilket vackert stadselopement! Staden Austin gör sig ypperlig på bild, eller hur? Det är alltid lika kul att få se urbana elopements och bröllop från olika städer världen över. Genom åren har vi fått se stadselopement från världens alla hörn. Vill ni kika igenom dem och samla inspiration era egna urbana elopements, så hittar ni dem här.

Brudens bukett består av olika slags blommor i vit kulör som ackompanjeras av gröna blad. Det är en smått yvig bukett som matchar både bruden och brudgummens stilrena klädsel och look. Spana gärna även in brudgummens bröstbukett av samma typer av blommor, som knutits samman med en bit jutetråd.

Fotograf: Nikk Nguyen Photo