Glamoröst Glamping-Elopement I Skogen Med Vintagestil

Välkommen till en varm och förtrollande fotografering med bohemisk känsla. I dagens inlägg reser vi till ett förtrollat land där allt är möjligt. Leverantörerna bakom denna fotografering siktade på att skapa ett elopement med personlighet och frihetskänsla. Ett elopement som berättar för brudpar världen över att deras bröllop ska vara på deras villkor. Med rätt förberedelser, hjälp och personer omkring er kan ni skapa ert drömbröllop eller elopement med relativt små medel. Låt oss drömma oss bort till bilderna av fotograf Heather K. Purdy.

flatlay + editorial
trycksaker + inbjudningskort

Glamping, som den här fotograferingen är inspirerad av, är ett relativt nytt sätt att campa, men inte behöver det vara modernt stylat för det. Leverantörerna har istället valt att fokusera på en mer vintageinspirerad stil för det här elopementet.

camping + glamping
tält + tipi
skog + utomhus

Glamping är en term som myntades för att beskriva en glamourös campingstil med bekvämligheter som inte vanligtvis förknippas med camping. Inom bröllopsvärlden har trenden växt de senaste åren, speciellt inom kategorin elopement och vi förstår varför. Med eller utan gäster kan ett glamping elopement vara både romantiskt, bohemiskt och rustikt. Ja, det kan vara precis så som ni själva vill.

dukning + table setting
dinner + outdoors

En picknick kan vara mer än en filt på marken. Ett bord i skogen och ett par stolar ger lite extra lyx och det kan ju vara allt från trädgårdsmöbler till köksgruppen eller möbler från en uthyrningsfirma. En del gäster kanske inte kan sitta på marken av olika skäl och då är detta en smart lösning som dessutom håller kläderna rena. Det dukas med fördel på en picknikfilt för en mer ombonad och mysig känsla.

bohemiskt + hippie
dreamy + drömmigt

Fotografen Heather om fotograferingen:

With an amazing team of vendors, we collaborated on creating this elopement inspiration for any couple who wants to dream big for their elopement! We wanted to convey this dreamy atmosphere that a couple could easily achieve with the right team of people working with them. So, with an amazing florist, prop rental/stylist, paper designer, makeup artist, and bridal store, we were able to bring the dream to life. The vision was... A couple running away into the wilds to say their vows on their terms, while still having something that feels a little glamorous and whimsical.

styling + stylat
hatt + styling + accessoarer

På bilderna ser vi bruden i ett par olika brudklänningar. Den gemensamma nämnaren är avslappnad, bohemisk romantik med spets och tyll. En filthatt dekorerad med blommor sätter stilen. Du som vill gifta dig eller hålla festen utomhus kan alltid ta omgivningen som inspiration. Det blir en fin samhörighet genom hela bröllopet.

utomhus + outdoors
porträtt + couple
natthimmel + stjärnhimmel

Fotograf: Heather K. Purdy
Florist: Cassia Foret
Design & dekor: Forage Vintage Rental
Apparel: Hera Bridal
Makeupartist: Kelly Jo Beauty
Trycksaker: Heart Paper Soul
Modeller: Julia Gamble, Madeline McGrain Githler och Beau Frank.