Bohemisk Stylad Fotografering I En Husvagn

Ur eran av micro-bröllop ser vi en ny trend födas: det enkla, avskalade och intima bröllopet i hemmet. Idag har vi en väldigt härlig fotografering att dela med oss av till er. Leverantörerna bakom dessa bilder slog sina kloka huvuden ihop för att skapa en picknick-känsla med en mjuk, romantisk och bohemisk touch. Bruden på bilderna påminner oss om en modern Alice i Underlandet på teparty. Husvagnen är ett spännande inslag och känns väldigt on trend med vanlife-rörelsen som fullkomligt exploderat på sociala medier de senaste åren. Kombinationen resulterade i en boho chic-känsla i bilderna som som fotograf HNWedding tagit. Nu tar vi en titt!

blomster + florist
dukning + table setting
bakverk + sötsaker

Udda porslin och sju sorters kakor - som dukat för ett teparty med Alice och Hattmakaren! Att ordna en picknick efter bröllopet och innan en eventuell sittande middag är ett roligt sätt att underlätta för gästerna att lära känna varandra under avslappnade former. Plockmat och fika håller energinivåerna uppe hos både stora och små.

husvagn + husbil
camping + glamping
styling + stylat

Makramédetaljer och virkade inslag förstärker den bohemiska känsla som leverantörerna var ute efter. Filtar, dukar och sittpuffar finns med för en ombonad och hemtrevlig känsla utomhus.

eyeliner + makeup

Modellens makeup går i mjuka, neutrala toner på läppar och kinder som matchas med lite mer dramatiska ögon. Hennes mörka hår har fått ljusa slingor som ger lockarna ett effektfullt resultat.

höstlöv + höstfärger
spegel + mirror
van + vanlife

Vi tycker att det är inspirerande att se en så mysigt inredd husvagn. Även om det svenska vädret inte är optimalt för en husvagnssemester just nu så går det ju alltid drömma om varmare säsonger. Vem vet, kanske får vi se ett husvagnselopement bland våra bröllopsberättelser under 2021?

makrame + macrame
picnic + picknick
underlandet + wonderland

Planering, hår och modell: CandiceStyles
Fotograf: HNWedding
Florist: Wild Twine
Makeupartist: Grace and Beauty Co
Smycken: Candice Jewels
Fikabröd, te och tekannor: Sereni-Tea & Co
Munkar: Bonnet & Dough
Husvagn: Willow The Photo Camper