Episkt Naturelopement I Puerto Rico: Natalie + Victor

I oktober 2020 gifte sig Natalie och Victor i Rojo, Puerto Rico. Paret anordnade ett elopement i naturen och spenderade sin bröllopsdag på tu man hand. Den magnifika utsikten från klipporna över Karibiska havet och den blå horisonten tillåter oss att drömma oss bort en stund. Paret gick i samma high school men kände inte varandra eftersom de gick i olika årskurser. Victor, som är ett par år äldre än Natalie, sjöng i ett band som ofta uppträdde på skolans aktiviteter och 2014 träffades paret när de både jobbade på ett sommarläger. Kärleken började spira och idag har vi glädjen att få dela bilderna från parets elopement som fotograf Nina Martin Photography tagit.

klippa + cliffs
brudgum + groom
bride + brud

Wow, vilken utsikt! Paret valde en fantastisk plats att säga sina löften på och lät naturens skönhet stå i fokus genom endast ett par enkla blomsterarrangemang på klippan. Platsen är känd för sina ljumma vindar som skapar vackra effekter i brudens slöja. Vi är särskilt förtjusta i hur paret har använt sig av naturtillgångarna och skapat ett elopement som är personligt, intimt och väldigt romantiskt.

first look + ögonkast
slöja + tyll
couple + par
kyss + kärlek
nygifta + newlyweds

Natalie bär en spetskreation som framhäver hennes former och en tunn slöja som leker i vinden. Victor bär en klassiskt grå kostym och en mönstrad fluga som tillför ett element av färg till hans outfit.

löften + vigsel + ceremoni

Under blå himmel bytte paret ringar och blev man och fru.

hand i hand
bergsmiljö + berg

Åh, dessa drönarbilder är så fina!

mountains + outdoor
florist + blomster
utomhus + outdoors

Vi önskar Victor och Natalie all kärlek och lycka!

lycka + happiness
just married + married