Romantiskt Utomhusbröllop På Stranden

Många drömmer om strandbröllop på sommaren. Vi på redaktionen hade inte tackat nej till att få vara gäster på ett vackert strandbröllop, de är ju så romantiska! Det är inte mer än rätt att därför ägna den här stunden till att drömma oss bort till en vit strand med hjälp av fotona från Arianna J Photography. Hon fångade Elizabeth och Andrews stora dag på bild, och idag delar de med sig av dagen. Paret gifte sig i februari 2020, men det är inte ett vinterbröllop vi ska få ta del av. Tvärtom, eftersom paret gifte sig i Florida är det mer som ett svenskt sommarbröllop vi har framför oss. Vi förflyttar oss till USA för ett ögonblick och spanar in det blomsterfyllda strandbröllopet mellan Elizabeth och Andrew!

bröllop blomsterflicka
bröllop förberedelser
bröllop smycken
bröllop skor brud
bröllop blomsterkrans
blomsterkrans brud
bröllop vigsel stranden

Nu är det här en strand i Florida, men vi kan inte annat än påminnas om stränder runt om i Sverige. För visst kan vi hitta liknande stränder på den här sidan av Atlanten också! På våra två största öar, Gotland och Öland, hittar vi liknande sandstränder med vit sand och gröna partier. Vi hittar dem också nere i Skåne, på Västkusten och ja, till och med i Norrland. Pite Havsbads strand är slående lik den här pärlan i Florida. Så för er som drömmer om ett bröllop med fötterna i sanden; ni behöver inte åka långt för att få den drömmen uppfylld!

bröllop vigsel stranden
bröllop strand vigsel
bröllop vigsel stranden
bröllop vigsel utomhus
vigsel på stranden

Vi tycker så mycket om den här rejäla vigselbågen. De flesta som gifter sig tycker om att ha något som markerar platsen för ett bröllop, vare sig det är en massiv vigselbåge eller bara lite ljus och blommor på marken. Självklart kan man göra precis så som man vill, att ha en vigselbåge är heller inte nödvändigt. Men det kan vara en kul dekoration att ha med i foton. Här tycker vi det passar lite extra bra in, eftersom bakgrunden inte har en given inramning.

bröllop vigsel
vigsel utomhus
bröllop utomhus
bröllop utomhus på stranden
bröllop porträtt
bröllop bukett
bröllop brödbukett
bröllop på stranden
bröllop porträtt stranden
bröllop vigselbåde stranden

Fotograf: Arianna J Photography
Bröllopskoordinator: Jennifer Matteo Event Planning
Möbler: So Staged Event Rentals
Florist: Ivy & Vine Floral Design LLC
Plats: Lido Key - Beach