Digitalt Bröllop I Coronatider

Vi har väntat på dagen då ett digitalt bröllop i Coronatider skulle dyka ner i vår mailkorg. Och för inte så länge sedan kom den dagen och nu kan vi äntligen dela med oss av bilderna! Jenna och Mike bor i New York och fick som så många andra brudpar flytta fram sitt bröllop. Men precis som andra par också väljer att göra, så valde dessa turturduvor att arrangera en ceremoni ändå och fira kärleken.

Mike arbetar som sjuksköterska och är därmed en av de som får lov att vistas i en avskild park under Coronapandemin. Som en slags “förmån” för att han och många andra arbetar vid frontlinjen i kampen mot covid-19. De valde att gifta sig i denna park och bjöd in sin familj och närmaste vänner att vittna tillfället via Zoom. Man kan se via bilderna som fotografen Nicole Nero Studio tog under Zoomtillfället, att känslor svämmade över både hos brudparet och de som tittade, även om de inte kunde vara på plats för att bevittna ceremonin live. Nicole Nero berättar också att det regnade under ceremonin, men precis när brudparet sa ja till varandra avtog regnet och en storartad regnbåge dök upp i bakgrunden. Wow!

Nu tar vi en titt på bilderna.

digitalt bröllop
jenna_mike_nicole nero studio_covid-19-virtual-wedding003_big.jpg
coronabröllop
digitalt bröllop corona
corona bröllop digitalt
zoom bröllop corona
jenna_mike_nicole nero studio_covid-19-virtual-wedding024_big.jpg
digitalt bröllop corona

Hur anpassar ni era bröllop nu när Corona har vänt upp och ned på världen? Vi vill gärna veta! Maila till oss på info@sistersinlaw.se eller fyll i formuläret nedan.

digitalt bröllop zoom corona 2020