Rustikt Bröllop i Mysig Lada

Dagens bröllop kan vi beskriva som känslofyllt och rustikt med inspiration för såväl större tillställningar, som mindre. Paret Meghan och Eric gifte sig i mars 2018, en dag som fotografen Nikk Nguyen dokumenterade lika snyggt som alltid. Vi spanar in det direkt!

bröllop hårsmycke
bröllop trycksaker
kostym burdgum
bröllop kostym brudgum
brudgum bröllop klädsel
bröllop blomsterbukett
bröllop klädsel

Innan vigseln fick brudparet läsa varandras skriva löften till varandra. En känslosam stund, för att dra det i underkant. Vi kan tänka oss att det här är ett sånt minne från dagen som brudparet håller extra nära hjärtat, vilken fin stund att dela tillsammans!

bröllop trycksaker
bröllop klänning
bröllop skylt

Att ha någon som fotar på bröllopet öppnar upp möjligheten för gästerna att vara närvarande på er vigsel. Det kan vara en fotograf som fångar alla era fina ögonblick. Men det kan också vara en eller flera av era gäster som får den uppgiften. På så sätt kan fler njuta av vigseln och ni slipper få en massa mobilskärmar som lyser på era bröllopsfoton.

bröllop vigsel rustikt
bröllop slöja
bröllop vigsel
bröllop vigsel
bröllop vigsel

Vi tycker den här vigseln är så fint inspiration för ett enkelt bröllop med maximal mysfaktor. Även om byggnaden här är superfin, så är det inte den som fångar våra blickar först. Den platsen tar de tända ljusen som placerats ut längst gången och bakom brudparet. Blockljus likt dessa är enkla att få tag på, de finns både på större mataffärer och i inredningsbutiker. Det skulle även vara snyggt att blanda in lite värmeljus här och var. Kanske hänga upp några ljus eller second hand-fyndade piedestaler? Levande ljus på ett bröllop blir mycket effekt för en billig peng. Glöm bara inte att hålla ett öga på ljusen, kanske kan det vara en familjemedlems uppgift under dagen?

bröllop vigsel
bröllop klänning
bröllop vigsel rustikt
bröllop festlokal

Även borden är prydda till max med levande ljus.

bröllop tårta rustik
bröllop smycken

Hur härliga är inte dessa porträtten? En salig blandning av söta in the moment-bilder och lite mer strukturerade foton. Så ful att ha att titta tillbaka på!

bröllop slöja
bröllop klädsel brud
bröllop klänning
bröllop slöja
brudbukett vit

Stort grattis till Meghan och Eric, och tack för att vi fått ta del av ert bröllop!

bröllop bukett vita rosor

Fotograf: Nikk Nguyen Photo
Bröllopsplanering: Cara Foley Event Management.
Catering: Pok-e-Jo's Smokehouse
Kostym: Bravo Suit and Tux
Klänning: BHLDN
Smycken: Robbins Brothers
Photo booth: Live Oak DJ and Photobooth Retal
Tårta: Sweet Treets Bakery
Blommor: Mercedes Flowers
Lokal: Brodie Homestead