Rustik Dukning I Vacker Omgivning Med Mjuka Toner

Inlägget innehåller reklam


Medelhavet är en speciell plats med en extraordinär miljö. När det kommer till destinationsbröllop har Medelhavets länder varit populära val genom åren. Vi förstår helt klart varför. Italien är det land som verkar locka till sig flest brudpar. Landet erbjuder en kärleksfull atmosfär och har ett oberäkneligt antal mysiga byar, både vid kusten och längre in i landet. Och det är just till Italien som vi ska resa till idag. Fotografen Maria Francesca Nitti Photography visar oss runt en rustik plats där byggnaden fått ge ton till den stylade bröllopsmiddagen.

bröllop+rustik+dukning

Vad vi ser i bilderna är en typisk rustik look av det ljusare slaget. Skaparna av den här fotograferingen har använt sig av jordnära kulörer och låtit texturer och material fått leda vägen. Vi tycker det är så snyggt att hela uppsättningen av den här middagen visar respekt för den historiska byggnad som fotograferingen håller till i. När man planerar utefter vilken miljö och lokal man befinner sig i blir slutresultatet så maffigt och stort på ett helt annat sätt. Speciellt på en plats som denna.

bröllop+rustik+dukning
bröllop+rustik+dukning
bröllop+rustik+dukning+blommor

Att duka ett bord behöver inte vara svårare än att lägga ut grönska och komplettera med ljus. Att rekommendera är att ha höjden i åtanke när ni placerar ut era växter och dekorationer. Ha dem antingen lågt på bordet, eller smala och brett isär så att dekorationer inte skymmer sikten gäster emellan. Vi tycker att den här dukningen är perfekt på så vis - det är generöst med både grönska och ljus, men inget av det förhindrar ett spännande samtal bordsgrannar emellan.

bröllop+rustik+dukning
bröllop+rustik+blommor+bukett
bröllop+rustik+blommor+bukett
bröllop+rustik+blommor+bukett

Hur tänker du kring valet av vigselring? Är du ute efter någon viss stil? Vill du ha en stor statementring eller något mer avskalat?

bröllop+rustik+klädsel+bukett
bröllop+rustik+klädsel+skor
bröllop+rustik+blommor+bukett+vigselplats
bröllop+rustik+klädsel+bukett
bröllop+rustik+drycker
bröllop+rustik+drycker

Efter vigsel och innan middagen kan det ofta bli en ganska lång tid av mingel, dels på grund av att fotografen gärna vill ta med brudparet på en porträttrunda om detta inte hunnits med innan vigseln. Se till att gästerna har ett generöst utbud av mat och dryck så de håller energin uppe innan det är dags att sätta sig vid borden. Under varma sommardagar är det extra viktigt att dryckeslagret är väl påfyllt. Och som på bilderna ovan kan dryck och tilltugg vara en del av helhetskänslan när det kommer till dekorationer och stil på bröllopet. Vill du hyra rustika dekorationer till ditt bröllop? Då kan vi tipsa om Rental Stories i Stockholm som hyr ut allt från vintageporslin, vigselbågar, bordsplaceringstavlor, etc.

bröllop+rustik+trycksaker

Och söker du trycksaker, kan vi varmt rekommendera Tryckstudion som hjälper till att designa allt från inbjudningskort till bordsplaceringslappar enligt era önskemål.

bröllop+rustik+detaljer
bröllop+rustik+tårta
bröllop+rustik+tårta

Fotograf: Maria Francesca Nitti Photography
Bröllopskoordinator: Dream On Wedding Planner
Smycken: Oreficeria Chiattelli
Modell: Martina Tinarelli
Makeup Artist: Alice Quartarone 
Florist: Cristina Faluomi Fiorista 
Skor: Massimo Calzature
Klänning: Moreno Couture
Annat: Acqva Spoleto