Förlovningsfotografering Med 50-tals Vibbar: Bailee + Jacob

Inlägget innehåller annonslänkar.


I september 2019 förevigade Bailee Wallis och Jacob Dastugue sin förlovning genom en fotografering med fotografen Nikk Nguyen Photo. Vi fångades direkt av enkelheten i bilderna, paret har sina vardagliga kläder på sig och är sådär perfekt ostylade som vissa människor verkar lyckas med helt utan ansträngning. Fotograferingen ägde rum på Laguna Gloria i Austin, Texas. Kärleken mellan det blivande äkta makarna går inte att ta miste på, och de ser ut att trivas framför kameran. Bailee och Jacob är så naturliga med varandra att man undrar om fotografen Nikk gjort sig osynlig? En månad efter förlovningsfotograferingen gifte sig paret, och Nikk fotograferade även bröllopet. Vi hoppas att vi får ta del av de fotona också, men för nu är det dags för oss att djupdyka i de drömmiga förlovningsbilderna!

Wallis_Dastugue_Nikk Nguyen Photo_Bailee&JackEngagement(2048 Wide)_0209_big.jpg

Enkel styling, enkla kläder, naturliga poser - vi älskar det! Paret låter kärleken sköta pratet och vi hör dem klart och tydligt. Så mycket som vi älskar kreativ styling, inspirerande outfits och detaljer som sticker ut, lika mycket uppskattar vi det avskalade och neutrala. Det går inte att slita ögonen från Bailee och Jacob, håller du inte med?

förlovning + förlovningsfotografering
kärlek + förlovade + blivande brudpar

Fotografen Nikk berättar:

Bailee och Jacob var väldigt lätta att arbeta med. När paret framför kameran är lika löjligt snygga som dessa två, får varje foto mig att göra en liten lyckodans (Inombords, naturligtvis.). De var så kul att umgås med Bailee och Jacob! Vi promenerade genom Laguna Gloria och tog romantiska bilder på bryggan. Vi hittade också några statyer som skapade roliga poser, och en gammal bil mitt i buskarna som såg ut som att den blivit kvarlämnad enbart för den här fotograferingen. Dessutom vidgade Bailee och Jacob mina horisonter genom att presentera mig för några solida 50-tals rytmer. Jag har lyssnat på mycket sådan musik den senaste tiden, så det gjorde mig väldigt glad att de lämnade ett så starkt musikaliskt intryck på mig.

kyss + parfotografering
kärlekspar + utomhusfotografering

Retroinspirerade skor


tillsammans + förlovade + förlovning

På tal om 50-tals musik, så för bilderna våra tankar tillbaka till det årtiondet. Den något korniga upplösningen ger oss härliga vintagevibbar, och färgskalan är sådär fräscht retro som aldrig kommer att gå ur tiden. Det är nästan så att man känner närvaron från tidens ikoner i bilderna. Vi hade verkligen kunnat se Grace Kelly, Elvis Presley eller Brigitte Bardot i en fotografering som denna.

brygga + dansande par + blivande brudpar
Nikk Nguyen Photo + engagement

Parets förlovningsringar är lika enkla som perfekta, de känns som det självklara valet för Bailee och Jacob. Stort lycka till i framtiden och grattis till förlovningen!

engagement shoot + happiness + happy couple
omfamning + embrace
förlovningsring + vigselring