Sätt Färg på Ditt Bröllop: Färgstarkt Stylat Bröllop i Elegant Stil

Att jobba med färger öppnar upp en hel värld av dekorationsmöjligheter och sätt att uttrycka sig på. Färg sätter tonen som inget annat och färglära är något som är både intressant och matnyttigt i planeringen av ett bröllop såväl som i vardagen. De flesta har en känsla av vad som funkar och vilken kulör som tar fram vilken känsla - det är inte svårt att dela in klarblåa färger i den kalla färggruppen och den vinröda i den varma. Men att kombinera färger kan vara desto krångligare. Det tycker vi nog alla. Några som lyckats med att sätta just de där färgnyanserna är leverantörerna som satt ihop den här stylade fotograferingen. Samtidigt som de komponerat färgpaletten till att vara väldigt universal, har de fått det slutliga resultatet att kunna riktas till olika känslor beroende på säsong och ytterligare dekorationer.

Just nu får vi fräscha känslor av våren i den här stylingen. Vi kan inte annat än längta lite efter några vårtecken efter den här vintern!

bröllop+boho+dukning
bröllop+boho+dukning
bröllop+boho+dukning
bröllop+boho+dukning
bröllop+boho+dukning

Klänningen som bruden bär är designad av Pronovias, och kommer från studion Bella Bride Boutique. Och den är ju bara så vacker! Spetsen skapar en känsla av ordnat kaos. Geometriskt men inte förutsägbart.

bröllop+boho+blomster
bröllop+boho+blomster
bröllop+boho+blomster

I buketten får vi en närmare blick på de kulörer som färgpaletten är uppbyggd av - rosa och rött i olika toner samt blått och grönt. De har använt sig av nästan hela färgskalan från rosa till blått, och eftersom alla de färgerna ligger bredvid varandra i färghjulet går de ihop nästan lika sömlöst som en vacker solnedgång. Att alla toner i blommorna härstammar i det röda, och det gör att det finns en följsam linje genom alla toner. Det enda undantaget är den gröna färgen, som fungerar som en kontrastfärg till den röda eftersom dessa är motpoler i färghjulet.

bröllop+boho+klänning
bröllop+boho+klänning

Söker du en fotograf till ditt bröllop? Börja med att ta en titt på dess tre talanger och
ta sedan en vidare titt i arkivet med bröllopstjänster här på Sisters in Law.

paulinagabre2.jpg

Paulina Gabre

Bröllopsfotograf i Stockholm

5+(1).jpg

Loke Roos

Bröllopsfotograf i Skåne

audas.jpg

Matildas tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

bröllop+boho+klänning
bröllop+boho+klänning
bröllop+boho+klänning

Vilka änglavingar som adderats till brudens klänning. Det är inte vilken vigselplats som helst som kan bära upp en sån här klädsel, men här matchas den storslagna klänningen med en lika storslagen miljön perfekt.

bröllop+boho+klänning