Gott Nytt År!

Inlägget innehåller reklam


Precis som så många andra så ser vi fram emot att få lämna 2020 bakom oss. 2020 som skulle bli ett så himla roligt bröllopsår! Men nu säger vi tack och hej till året som har gått och välkomnar 2021 där vi tar nya tag och hoppas på många hejdundrande bröllop!

Under de senaste dagarna har vi sammanfattat året som har gått i olika samlingsinlägg. Bland annat 70 Underbara Brudklänning I Olika Stilar Från 2020 och 65 Vackra Brudbuketter Från 2020. I det här inlägget vill vi istället vilja blicka framåt och ge en liten framtidsspaning på hur 2021 kan tänkas bli.

Microbröllop

Något som många brudpar som valt att gifta sig under 2020 trots pandemin är överens om är att mindre bröllop är the way to go. Så även om 2021 kan bli ett tryggare år så tror vi att de mindre bröllopen ändå kommer att prägla året. Då får man chansen att prata med alla gästerna i lugn och ro samtidigt som man får mer tid för varandra som par.

Två-delat bröllop

Många brudpar har fått dela upp ceremonin och festen. Detta har visat sig vara mycket lyckat. Varför bara fira en dag när man kan fira två, eller tre? Inspireras till exempel av det här bröllopet: Lättsamt Septemberbröllop I Bergslagen: Linnéa + Leon.

Trädgårdsbröllop på hemmaplan

Även detta ser vi som en trend i och med hur 2020 såg ut på grund av pandemin. Utomhusbröllop har länge varit populärt, men vi tror att fler tar hem firandet till sin egen bakgård. Det finns en otrolig charm och familjär känsla över det.

Det brudpar som syns ovan i bild delade även upp sitt bröllop på två tillfällen. En dag för vigsel och en dag för fest flera månader senare. Så här skriver bruden Frida om det: “Corona-pandemi eller inte så kan jag faktiskt rekommendera att dela upp vigsel och bröllopsfest. Hålla en mindre vigsel med de närmsta, kanske fler via videolänk och vid ett senare tillfälle ha bröllopsfesten. Det är så mycket nerver dagen man gifter sig att man kanske får svårt att slappna av på sin dag, men har man festen vid ett annat tillfälle kan man ge mer på dansgolvet, dessutom får man en anledning att bära brudklänningen två gånger!“

Fler bröllop

I och med att många under 2020 insett att allt kan hända och livet kan vara kort, så tror vi att fler kommer göra slag i saken och gifta sig även om de inte varit intresserade av det tidigare. Nu har det blivit viktigare än någonsin att få ha någonting att fira. Och vad kan vara bättre att fira än kärleken?

Bröllopsmodet

Hur bröllopsmodet kommer att se ut har vi svårare att spekulera kring. Under 2020 har vi sett fler färre klassiska klänningar, i och med att bröllopen varit mindre och vissa brudar istället väljer något mer nedtonat. Men drömmen om ett storslaget bröllop finns kvar för många och vi tror ändå att många brudar kommer att satsa mer på sin outfit under 2021. Åter igen, det har blivit viktigare än någonsin att få fira, så varför inte slå på stort med precis den klädsel man drömmer om? Ett bra sätt för att få ner kostnaden på sin drömklänning är att handla second hand. Hos Bröllopsbruket som finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Umeå finns moderna second hand-klänningar. Varje showroom har över 100 stycken och vi på Sisters in Law är de som driver Bröllopsbruket i Umeå, så vi vet vilket fint sortiment det finns att välja mellan. Du kan även sälja vidare klänningen senare via Bröllopsbruket och sparar därmed in en slant även efter bröllopet. Bra va?

Färgtema

Varje år väljer Pantone ut årets färg och för 2021 föll valet på två färger: Ultimate Gray (grå) samt Illuminating (gul). Varje år brukar vi få se stylade fotograferingar och bröllop med årets valda färg/färger och vi ser fram emot att få detta även i år. För er som ska gifta er 2021, men som inte valt något speciellt tema än, så har vi satt ihop en liten moodboard med dessa färger nedan.

Nu önskar vi er ett gott nytt år och hoppas på att 2021 blir ett så magiskt bröllopsår som vi föreställer oss! Vi vill också passa på att tacka alla er som läser Sisters in Law och följer oss på Instagram. Tack!

Fotograf: Nikk Nguyen Photo.

Sisters in LawKommentera