Vintriga Porträttfoton på Årsdagen av Bröllopet

Vi slutar nog aldrig riktigt förvånas över hur mycket det egentligen går att sätta sin egen prägel på sitt bröllop och årsdagar. Idag ska vi få följa med på ett äventyr tillsammans med paret Dottie och Dylan som anlitade fotografen Traci Edwards för att ta några porträttbilder på deras ett årsdag som gifta. På sin faktiska bröllopsdag hade paret hyrt in en fotograf under endast några timmar på dagen, och kände att de saknade de där bilderna som passade på väggarna där hemma. Så de bestämde sig för att äventyra ut i området Red Rocks, USA, tillsammans med Traci.

Vi har sett området i strålande sommarskrud förut, bland annat här, men att få se ett snötäcke som vilar över den vackra naturen är något nytt även för oss. Sommar i all ära, men vintern gör platsen nästan ännu finare.

bröllop+elopement+vinter
bröllop+elopement+vinter
bröllop+elopement+vinter

Tänk att två platser kan se så olika ut beroende på vilken årstid det är. Något att hålla i tankarna när ni planerar ert bröllop, vilken känsla och look ska naturen ha? Som tur är har Sverige fyra olika säsonger att bjuda på bjuda på, och en natur som dessutom skiljer sig från norr till söder. Det finns något för alla.

bröllop+elopement+vinter

Hur går era tankar kring en fotograf på bröllopsdagen? Vi rekommenderar alla att anlita en fotograf från morgon till kväll, då det finns så mycket fantastiska ögonblick som förtjänas att förevigas i bilder. Men om budgeten inte räcker till, så kan ni alltid göra som Dottie och Dylan, göra en ny fotografering på årsdagen och hylla er kärlek ännu en gång.

Är ni på jakt efter en fotograf just nu? Spana in några av de talanger vi har i arkivet med bröllopstjänster nedan:

matildaaudasbjörkholm-3 (1).jpg

Matildas tillvaro

Bröllopsfotograf i Umeå

rebecka_och_micke_572_web (1).jpg

Lisa-Marie Chandler

Bröllopsfotograf i Stockholm

amanda fotograf östersund.jpg

Amanda Freskgård

Bröllopsfotograf i Östersund

bröllop+elopement+vinter
bröllop+elopement+vinter
bröllop+elopement+vinter
bröllop+elopement+vinter

För att plocka in sina personliga intressen i årsfirandet slog de bort alla tankar om rena kläder för att sedan hoppa in i en riktigt cool dune buggy för att åka ett varv. Det hade varit en dröm de delat så länge, och dagen till ära valde de att föreviga den drömmen tillsammans.

bröllop+elopement+vinter

Vi säger tack till brudparet och Traci Edwards för att vi fått ta del av dessa foton!

bröllop+elopement+vinter