Rustik Och Lantlig Romantik På Den Amerikanska Landsbygden: Sara + Sean

Inlägget innehåller annonslänkar.


På gränsen mellan New York, Vermont och Massachusetts ligger Greywacke Meadow, en unik plats som specialiserat sig som ett budgetvänligt alternativ för brudpar som söker efter rustik och lantlig romantik. Den 8 juni 2019 gifte sig Sara och Sean på gården, genom en pop-up ceremoni under den förlängda cocktailmottagningen. Stämningen var härligt avslappnad, till middag serverades pizza från en truck och det blev glass till efterrätt. Fokus för dagen var kärlek, kärlek och kärlek - utan krusiduller. Paret ville njuta av stunden med sina vänner och familj och när vi ser på bilderna som Nicole Nero Studio tog på den stora dagen kan vi inte annat än säga att de verkar ha lyckats. Dessutom valde paret något väldigt unik, nämligen att ha en konstnär på plats som ritade karikatyrer av gästerna. Bilder i all ära, men vi tycker att det var en väldigt rolig touch som många brudpar kanske inte ens tänkt på. Spana in bilderna nedan från en bröllopsdag fylld av skoj, skratt och värme!

lada + lantligt + rustikt
barnwedding + ladubröllop +lantligtbröllop
bubbla + vintagebil +veteranbil

Känslan av rustik romantik fullkomligt väller fram ur bilderna! På gården finns flera byggnader som förr i tiden hade olika användningsområden, och på ängen där många par väljer att hålla sin ceremoni betade en gång i tiden ägarnas hästar. Historiens vingslag känns ständigt närvarande och vi älskar tanken på ett lantligt bröllop på nära världsmetropolen New York.

weddingdress + spetsklänning + bts
makeup + makeupartist + smink
ögonskugga + ögonmakeup + sotadlook
spetsdetaljer + öppenrygg + spetsklänning

Sara bar en vacker spetsklänning med delvis öppen rygg. I sann filmestetisk anda valde hon en stilren makeup där fokus ligger på långa, fylliga fransar och ett sobert läppstift. Strassmyckena fångar upp den glittrade detaljer på skorna i en mörk nyans av rosa. Dagen till ära valde hon en klassisk håruppsättning som lät klänningen stå i fokus.

accessoarer + örhängen + smycken

Gör som Sara, låt dina örhängen stå i fokus!

Örhängen, Lindex.

Örhängen, Lindex.

Pärlörhängen, & Other Stories.

Pärlörhängen, & Other Stories.

“Marion” örhängen, Edblad/Åhléns.

“Marion” örhängen, Edblad/Åhléns.

ballerinaskor + flats
brudgum + skjorta + manschettknappar
ido + idid + jagsaja
slips + outfit +brudgum
bröstbukett + brudpar + kärlek
kärlek + kyss + brudpar
vigsel + vigselförrättare + brupar

Även Saras brudtärna bar vitt cid ceremonin, ett något oväntat val men vi tycker att det fungerar väldigt bra! Det gläder oss alltid att se brudpar som väljer att gå sin egen väg oavsett traditioner.,

löften + brudtärna + brud
ballonger + ceremoni + löften
sara + sean + bröllopsporträtt
blomsterbåge + bukettinspo

Brudens bukett är något ovanlig. Sara valde nämligen att bära en blomsterring som är en kopia av den ring som hennes farmor bar på sin bröllopsdag. Hennes farfar handplockade blommorna och skapade själv den ursprungliga blomsterringen. En romantisk detalj som i detta fall skulle kunna fungera som brudens “något gammalt” eller kanske idén som “något lånat”?

nygifta + fotograf + bröllopsporträtt
pizza + pizzatruck + pizzaslice
takeaway + takeout + pizzatruck

Stenugnsbakad pizza på hjul, någon? En pizza truck på bröllopsdagen känns klassiskt amerikanskt och väldigt avslappnat, precis som brudparet önskade.

pizza + pizzabuffe
buffemat + förrätt

Inne i ladan stod borden dukade för gästerna att slå sig ner, men först…

karikatyr + illustration + porträtt

… kunde de få sitt porträtt målat av konstnären som fanns på plats. Fantastiskt bra idé tycker vi, och vilket minne för gästerna att ta med sig hem från dagen. En karikatyr går snabbt att måla och överdriver modellens karaktärsdrag på ett humoristiskt sätt. Perfekt aktivitet för stora och de ibland mer otåliga små!

karikatyr + illustration + porträtt
lada + rustikt + lantligt
lantligtbröllop + rustikt + ladugård
tablesetting + dukning + trycksaker
skål + hållatal + nygifta

Skål för det lyckliga brudparet! Vi önskar Sara och Sean all lycka i framtiden och riktar ett stort tack för att vi fick dela bilderna från deras bröllopsdag!

dans + dansgolv + kärlek
kyss + nygifta + förstadansen

Fotograf: Nicole Nero Studio.
Bröllopsplanerare: Wild Blooms Bridal.
Hårstylist: One Hair Artistry.
Plats för ceremonin: Greywacke Meadows.
Catering: Classic Crust Catering.