Porträtt i Soluppgången i Sedona, Arizona: Teagan + Teagan

Idag ska vi få följa med på en soluppgångsfotografering i Sedona, Arizona, med paret Teagan och Teagan. Jajamen, de har samma förnamn. För att inte göra texten allt för komplicerad att läsa så kommer vi att använda “Sir Teagan” och “Lady Teagan” så att ni vet vem vi skriver om. Är ni med? Då kör vi!

Lady Teagan är bröllopskoordinator och fokuserar på äventyrliga bröllop och hade dagen innan den här fotograferingen precis flyttat från Kalifornien till Prescott, Arizona, där Sir Teagan redan befann sig. Äventyrslysten som hon är, var hon redo att se allt trakten hade att erbjuda. Ett par mil från Prescott finns orten Sedona som är känt för sina röda sandstensberg och dit tog fotografen Aimee Flynn med paret för en fotografering i vackert soluppgångsljus.

bröllopsblogg-fotogaf-bröllop-19.jpg
bröllopsblogg-fotogaf-bröllop-2.jpg
bröllopsblogg-fotogaf-bröllop-5.jpg
bröllopsblogg-fotogaf-bröllop-7.jpg

Lady Teagan hade just påbörjat sitt vanlife-liv och renovering av skåpbil så att hon är äventyrlig är det ingen tvekan om. Lever man vanlife vill man ha nära tillgång till naturen och alltid kunna vara på vift och se nya platser. Så om Teagan var exalterad på att se Sedona? Oh, ja.

Fotografen Aimee berättar:

It was a freaking delight watching them, as the sun came up, get see Sedona for the very fist time. There is nothing like that, getting to see a fantastic place for the first time, and though I’ve seen Sedona in all it’s shades, the second-hand stoke was real.

Nyfiken på hur det är att leva vanlife? Spana in det här inlägget på vår livsstilsblogg: Att Leva Vanlife.

brudbukett orange vit

Även om detta inte var ett bröllop, är det alltid fint med en bukett på parfotograferingar. Det är så härliga färger i den här buketten som flirtar lite mer naturen i bakgrunden. Det finns alltid någonting att matcha brudbuketten med för en balanserad känsla. I det här fallet återges färgerna i naturen, men andra gånger kan det handla om att matcha ett läppstift eller brudskorna.

bröllopsblogg-fotogaf-bröllop-24.jpg
bröllopsblogg-fotogaf-bröllop-37.jpg

Tack Teagan, Teachan och Aimee för att vi fick följa med på ert äventyr till Sedona!

bröllopsblogg-fotogaf-bröllop-25.jpg

Fotograf: Aimee Flynn Photo 
Brudklänning: Watters Brides