Storslagen Bröllopsinspiration i Gyllene Toner

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar


Idag tar vi oss till soliga Kalifornien där vi bjuds på en gyllene inspirationsfotografering med moderna vibbar och mängder med vackra blommor och detaljer. Bruden bär en Tara Lauren-klänning med en hög slits och flera lager av fluffig tyll för en lekfull men ändå klassisk känsla. Med en något nedtonad sminkning och vacker håruppsättning med fläta, blir looken romantisk och avslappnad. Vi är väldigt förtjusta i färgpaletten av orange och gul-guldiga toner ihop med detaljer i mässing. Luta er tillbaka och njut av dessa underbara bilder från Sun + Life Photography.

brudklädsel bröllop klänning med släp
brudklänning med släp

Liknande brudklänningar

Wow! Vi är helt förälskade i den här brudbuketten, med sina fina färger och former.

inbjudningskort+bröllop-1.jpg
vigselringar bröllop

Att hitta vigselringen du drömt om är inte alltid det lättaste. Det finns ju så många skimrande skönheter till så många olika priser där ute, var ska man börja? En bra start är att spana in Jewelerybox.se som har flera Skandinaviska varumärken inom smycken hos sig. Några ringar som vi förälskat oss i hittar du nedan:

vigselring
bröllopsblogg scandinavien
brudbukett i gula och orange toner

Igen - WOW!

dukning bröllop
dukning bröllop
dukning bröllop trycksaker

Söker du trycksaker till bröllopet? Spana in leverantörerna nedan:

Trycksaker bröllop inbjudninsgkort save the date

By Stina Design

Trycksaker till bröllopet

inbjudningskort+bröllop-3.jpg

Tryckstudion

Trycksaker till bröllopet

mingelhörna bröllop

Mingelplatsen är ganska viktig tycker vi. Var ska dina gäster mingla innan middagen? Kanske kommer de att behöva vänta en timme eller mer innan det är dags för middagen. Du och din partner kanske är borta för porträttbilder med er bröllopsfotograf, så se till att det finns en trevlig plats för dina gäster att vara under den tiden. Att hitta en plats i skuggan under ett träd som detta är bra för varma sommardagar.

mingelhörna bröllop

Liknande produkter

Stol , Ellos

Stol, Ellos

Lyktor , Ellos

Lyktor, Ellos

bröllopstårta

När det finns så många detaljer att titta på, som det är i den här fotograferingen, är det trevligt att kombinera med en minimalistiska detaljer också, som den här bröllopstårtan. Att hitta en balans i alla detaljer är alltid bra att komma ihåg. I detta fall får både tårtan och dekorationerna den uppmärksamhet de förtjänar, istället för att de ska konkurrera ut varandra.

Minimalistisk bröllopstårta
brudklänning
bröllopsblogg sverige

Fotograf: Sun + Life Photography
Eventplanering + Design + Florist: Going Steady Studios and Wild Heart Events 
Brudklänning: Tara Lauren / Moondance Bridal 
Kostym: Stitch & Tie 
Smycken: RockHer Haute Jewels 
Hår + makeup: Olya K Tizer
Möbler: Party Pleasers and Avenue Twelve
Servis: Borrowed Blu and Onyx + Redwood 
Textilier: Luxe Linen
Trycksaker: Sophia Loves Letters
Bubbelbar: Three on the Tree
Plats: Higuera Ranch 
Ringaskar: Voeu du Coeur 
Modeller: Cassidy Fisher + Kazimir
Blommor: Afloral 
Produktion: Ruffled