Parfotografering Bland Lavendelfälten i Norra Italien

Idag tar vi oss till norra Italien där vi få njuta av porträttbilder i ett härligt lila lavendelfält, fotograferat av den italienska fotografen Dario Dusio. Paret på bilderna är redan gifta och Dario var även den som fotograferade deras bröllop. Några år därpå ville paret ha nya bilder och visst är väl det en alldeles utmärkt idé? Så fint att dokumentera sin kärlek åter igen. Det blir nästan som att förnya sina löften.

Tack Dario för att du delar med dig av dessa härliga bilder hos oss idag!

Lavendel

Oavsett om du söker en fotograf till ditt bröllop, familjefotografering eller gravidporträtt, så har vi flera fotografer i arkivet med bröllopstjänster som fotograferar det mesta inom temat kärlek. Några av dem hittar du här:

AnetteBruzan.jpeg

Anette BruzAN

Bröllopsfotograf i Stockholm

5+(1).jpg

Loke Roos

Bröllopsfotograf i Skåne

hitta bröllopsfotograf

Linnéa Waldetoft

Bröllopsfotograf i Ljungskile

DAR_6618.jpg