Förlovningsfotografering I Vacker Strandmiljö

Det fantastiska med förlovningsfotograferingar är hur olika de alla är - i miljö, i klädsel och personlighet. Idag ska vi få ta del av en förlovningsfotografering av fotografen från Authentic Collective. John och Jessica valde att ha sin fotografering på en stand i Kalifornien, med det underbara ljuset från solnedgången som sägs vara lite extra vackert i just solskensstaten. Och det är verkligen vackert - vi gillar det enkla i helheten, och känslan av värme som får träda fram ordentligt. Hoppas att ni tycker om dessa bilder lika mycket som vi gör. Vi lämnar också över ordet till Jessica som får berätta om hur hon och John möttes.

bröllop+blogg+förlovningsfotografering

Jessica: John och jag var klasskompisar i College, båda visste vilka vi var men det var aldrig så att vi pratade. Vid den tiden var jag i ett förhållande med en annan kille. När det blev dags för att studera vidare lämnade vi båda vår skola för att studera på annan ort - Jag i Boston på östkusten, han i Los Angeles på västkusten.

Åren gick och tillslut hittade jag ett jobb i området runt San Francisco, så jag flyttade tillbaka. John och jag fick kontakt via sociala medier, och när han hade jullov kom han upp från Los Angeles för att möta mig. Eftersom han inte tagit examen än, fick vårt förhållande växa fram på distans. John erkände att han egentligen varit attraherad av mig sedan vi gick i skolan tillsammans, men han visste att jag hade pojkvän så han väntade till jag blivit singel igen. Och på den vägen är det. I honom har jag hittat mitt självförtroende, kärlek och respekt. Vi hjälper varandra genom livet och uppmanar varandra till att prova på nya saker. Med honom vill jag leva för resten av mitt liv.

bröllop+blogg+förlovningsfotografering
bröllop+blogg+förlovningsfotografering
bröllop+blogg+förlovningsfotografering
bröllop+blogg+förlovningsfotografering
bröllop+blogg+förlovningsfotografering
bröllop+blogg+förlovningsfotografering
bröllop+blogg+förlovningsfotografering
bröllop+blogg+förlovningsfotografering
bröllop+blogg+förlovningsfotografering
bröllop+blogg+förlovningsfotografering

Fotograf: Authentic Collective
Plats: Natural Bridges State Beach