Elegant Vårbröllop Med Ljusa Toner

Brudparet Astrid och Ryan valde att bjuda in till ett elegant trädgårdsbröllop i de vackra skogarna som hittas i den norra delen av staten New York. Fotografen Dani Moran berättar om den varma vårdagen i maj då familj och vänner samlades för att fira giftermålet mellan de två. Det var en dag av ren och skär kärlek, glädje och lycka. Både vigseln och mottagningen hölls på samma plats, en vacker herrgård med plats för vigselceremoni på bakgården och bröllopsfesten inomhus. Det blev ett väldigt lyckat bröllop, välplanerat där ingen detalj lämnades åt slumpen.

Bruden Astrid valde att ha bära två klänningar under dagen - en figursydd, detaljerad klädsel med ett lätt släp till vigselceremonin och en mer avslappad kreation för middagen efteråt.

bröllopsblogg+inspiration

Letar du efter en klädsel till ditt bröllop? Kika i vårt arkiv med bröllopsleverantörer, där hittar du tips på allt från duktiga designers till vart du kan finna de bästa second hand-fynden. Arkivet hittas här!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Dagen till ära bar brudgummen vit kavaj tillsammans med en svart fluga. Så snyggt och elegant!

bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration

Valet av färger blev naturnära och ljusa toner - med vit inredning, vita blommor och mörkgröna växter. Brudparet valde att hålla det stilrent och ville lyfta fram naturen i form av mycket grönska och blomster. Som sagt, ett väldigt välplanerat bröllop.

brudtärneklänningar
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
bröllopsblogg+inspiration
Vigselbåge
Vårbröllop i ljusa toner
bröllopsblogg+inspiration

En del tycker det är skönt att kunna svira om till något mer bekvämt när vigseln är över, och då kan det även vara skönt att samtidigt bli av med slöjan. Har man dock en fristyr formad efter en slöja, ser det eventuellt lite tomt ut när den väl är borta. Astrid löste det snyggt med ett vackert hårsmycke!

bröllopsblogg+inspiration

Grattis Astrid och Ryan till giftermålet och er fina dag. Tack för att ni delar med er av ert underbara bröllop till oss på Sisters in Law!

bröllopsblogg+inspiration

Fotograf: Dani Moran Photography
Tyger: AM Linen Rentals
Trycksaker: Minted
Dekorationer: Hank Parker Rentals
Klänning: Susan Deborah Bridal
Florist: Stacy K Floral
Bröllopskoordinator: Lovewell Celebration Design
Lokal: Springside Inn