Bröllop Med Hållbarhet i Fokus

Kathryn och Toms bröllop är ett strålande exempel på ett bröllop med miljövänliga ambitioner. På bilderna, fotade av Caroline Sada Photography, ser vi hur det minimalistiska har fått genomsyra det bohemiska och det är så snyggt! Allt i dekorationsväg är planerat med en tanke på miljön. Noga genomtänkta detaljer som verkligen tillför något till platsen, sparsamt med färger för att kunna hålla nere antalet dekorer och brudklädsel som handplockats från garderoben. Dessa två har, förutom planerat och fått till ett riktigt fint bröllop, satt en väldigt bra mall för hur man kan dekorera medvetet utan att tumma på slutresultatet.

Nåt som vi också gillar väldigt mycket är att paret i planeringsfasen satsade mycket på att gynna lokala leverantörer och kreatörer. Istället för att leta land och rike runt efter vad de ville ha, la de ner tid till att söka i närområdet och inspireras av utbudet som fanns. Dels gillar vi att de mindre företagen får lite extra ljus på sig, men även att de valt att ta inspiration efter vad som finns - istället för tvärtom. Idag är vi så vana vid att kunna få allt vi ser, även om det betyder att något måste fraktas från andra sidan jordklotet. Vi har helt enkelt blivit lite väl bortskämda. Att ta en titt på vad som finns i närområdet, tillverkat med lokala material och tjänster, är så mycket snällare mot miljön. Och vem vet, kanske är det just så ni hittar inspiration till ert drömbröllop?

Cathryn_Tom_Caroline Sada Photography_Cip_Tom_Modern-Wedding_Caroline-Sada-Photography_012-900x600.jpg
Cathryn_Tom_Caroline Sada Photography_Cip_Tom_Modern-Wedding_Caroline-Sada-Photography_014-900x600.jpg

Cathryn: The proposal was a bright event. Our closest were waiting for this moment and when Tom proposed over family dinner, it was the moment of celebration for the whole family. My father at once brought a bottle of bubbly he had stored in the fridge for two years, waiting for our engagement to happen.

elopement
miljövänligt bröllop
brudbukett
brudbukett
brudbukett
bröllop+elopement+urban
bröllop+elopement+urban

Vi tackar för den här härliga bröllopsinspirationen och önskar paret ett långt och lyckligt äktenskap tillsammans!

bröllop+elopement+urban
bröllop+elopement+urban

Fotograf: Caroline Sada Photography
Klädsel: Jack London
Skor: I.N.K Shoes
Kostym: Hugo Boss
Plats: Bargoonga Nganjin-North Fitzroy Library
Catering: Melbourne Farmers Markets
Tårta: Tuilleires Cakes
Brudtärningarnas klänningar: Oats the Label
Brudklänning: Baserange
Skor: Jeffrey Campbell
Smycken: GS Diamonds
Festlokal: Atticus Finch