Inspirationsbröllop med Toner av Senapsgul och Korall

Dagens inspirationsfotografering är resultatet av en workshop, ihopsatt av fotografen Elizabeth Lloyd. Fokuset på workshopen var att testa på att fota i olika ljus, att lära sig använda en annan ljuskälla än just det naturliga. Med den här fotografering ville hon även visa olika sätt att styla ett bröllop, till exempel att det finns olika sätt att få in färg i en miljö. Det behöver inte vara färgstarkt och klara färger för att få till en varm och färgglad känsla. Eftersom workshopen i sig är väldigt moody och mörk passade det utmärkt att jobba med varma, glada färger. Vill man åt de kulörerna så är det i de gula, orangea och röda tonerna man ska leta.

Och så blev det en färgpalett av en härligt mjuk men stark senapsgul i kombination med årets Pantonefärg - korall. En kombo som inte syns så ofta, men som passar så väl in i den miljö vi ska få se. Korall är en ljus och luftig kulör, och används ofta i bröllop på våren. Den senapsgula är snarare tvärtom, den är mustig och stark som är en “must have” i mångas höstpalett. Med hjälp av den höstiga senapsgula nyansen har fotografen valt att plocka in korallen och helt enkelt gjort den till en höstfärg. För att komplettera färgerna har hon dessutom valt att blanda in guld och glitter i fotograferingen. Och det blev så snyggt!

bröllop+industriellt+urban
bröllop+industriellt+urban+trycksaker
bröllop+industriellt+urban
bröllop+industriellt+urban
bröllop+industriellt+urban

Även då det är en väldigt industriell miljö med mörka element har fotografen valt att ta med mycket detaljer och dekorationer som mjukar upp omgivningen. Mycket blommor och varma kulörer gör mycket för att balansera det hårda, men även brudens senapsgula kjol hjälper till att knyta ihop fotograferingen. En kjol som för övrigt är riktigt snygg, och som är perfekt för den bruden som vill smyga in lite färg i sin look.

bröllop+industriellt+urban

Visst vet du att vi på Sisters in Law har en egen kollektion av tyllkjolar i olika färger? Spana in dem här: Ellen Marie Bridal by Sisters in Law.

bröllop+industriellt+urban

Så vacker brudbukett!

bröllop+industriellt+urban
bröllop+industriellt+urban
bröllop+industriellt+urban
bröllop+industriellt+urban

Fotograf: Elizabeth Lloyd
Bröllopskoordinator: Allissa Reimer Altar'd Events
Klänning: Bridal Parlour
Kostym: Men's Wharehouse
Slips: Lonesome Traveler
Tårta: Cake House Designs
Trycksaker: On Three Designs
Florist: Snapdragon Studio
Möbler: Eye Candy Rentals
Hår & Makeup: Eye Do STL
Lokal: Wild Carrot
Videograf: Wild Leaf Films