Bohemiskt elopement med DIY-tips

Här finns inspiration att hämta för alla DIY-älskare där ute! Från Oregons skogar får vi här ta del av ett enkelt stylat elopement som är åh så vackert. Denna fotografering, fotograferad av Hannah Rose från H. Rose Photo Co., har allt från en vacker brudbukett till en idyllisk set up precis intill en mysig, liten sjö. Tanken med den här fotograferingen var att få låta kreativiteten få bana väg, med inspiration från det äventyrliga naturlivet. Och resultatet? En riktig bohodröm!

bröllop+elopement+bohemiskt+brudbukett

Dessa byxor från The Tie Bar känns helt rätt i den här miljön! Färgen är en perfekt blandning av en nedtonad brun och en iögonfallande orange. Tygstyckena på knäna och hällorna bakpå låren vittnar till att det är byxor gjorda för naturen, samtidigt som de är riktigt stiliga. Således de ultimata byxorna för ett elopement i skogen!

bröllop+elopement+bohemiskt+blombukett
bröllop+elopement+bohemiskt+blombukett

En bukett gjord på ljusa blommor och mycket grönska - vi älskar speciellt granbarren och kottarna som fått smyga sig in bland all blomster!

bröllop+elopement+bohemiskt+blombukett
bröllop+elopement+bohemiskt+klädsel
bröllop+elopement+bohemiskt
bröllop+elopement+bohemiskt+brudgum+kläder

Tältet är gjort för hand med hjälp av några brädor, rundstavar och en bit tyg. Superenkelt och ett bra sätt att spara pengar på dekorationerna. Att bygga ett tält som detta kräver inte mycket snickarkunskaper, men om det ändå känns som en lite för stor uppförsbacke kan vi rekommendera att ta hjälp av ett större träd för att sätta upp tältet. Tänk att rundstaven högst upp istället är en gren. Vips så är allt ni behöver göra att hänga tyget över grenen och fästa tältet på lämpliga ställen i marken. Smidigt!

bröllop+elopement+bohemiskt+tält
bröllop+elopement+bohemiskt+tårta
bröllop+elopement+bohemiskt+tårta+bakelse
bröllop+elopement+bohemiskt+trycksaker+skog

Det här ser ju så mysigt ut!

bröllop+elopement+bohemiskt+miljö
bröllop+elopement+bohemiskt
bröllop+elopement+bohemiskt
bröllop+elopement+bohemiskt

Fotograf: H. Rose Photo Co.
Klänning: JJ's House
Brudgummens klädsel: The Tie Bar
Tårta: Seize the Cake
Trycksaker: Alexa Nelson Prints
Bröllopskoordinator: Starbit Events
Plats: Moments on the Pond