Romantiskt utomhusbröllop i skogen

Bröllopet mellan Mary och David är ett riktigt sagobröllop i ett grönskande Tennessee - titta bara på dessa underbara bilder av Shutter Sprite Photography! Ett utomhusbröllop med en lite lantlig stil och influenser av DIY-känsla. Färgerna som valts ligger nära naturen och känns sådär otroligt spot on. Det här är verkligen ett bröllop man inte får nog av!

Ceremonin hölls i skogen, och sedan avslutades bröllopet i en närliggande byggnad med öppna väggar som tar med naturen inomhus. Till middag styrdes det upp med en mysig liten food truck och en efterrätt som vi tycker ser så otroligt god ut. En härlig blandning av tårta och munkar, ja tack!

bröllop+inspiration
bröllop+inspiration+brudklänning
bröllop+inspiration

Hur söt detalj är inte denna hängare? För att uppnå det där lilla extra när det gäller bröllop, och det mesta andra också för den delen, så är detaljerna verkligen nyckeln. Ofta behöver det inte vara något massivt som kräver mycket tid och pengar, utan det kan verkligen räcka med en sådan här liten detalj för att det ska kännas extra välordnat.

bröllop+inspiration+brudklänning
bröllop+inspiration+brudtärnor

Mary och David bestämde sig för att ha göra sina blomsterdekorationer av samma sorts grönska som de hade på sin förlovningsfotografering. Med detta i tankarna sattes buketterna, bordsdekorationerna och vigselbågen ihop till en vacker blandning av olika sorters grönska och vita rosor, gjorda av The Flower Shop, Inc.

bröllop+inspiration+brud+klänning+bukett
bröllop+inspiration+brudgum+klädsel
bröllop+inspiration+brudgum+klädsel
bröllop+inspiration+brudgum
bröllop+inspiration+trycksaker
bröllop+inspiration+blomster
bröllop+inspiration+brudpar
bröllop+inspiration+brudpar
bröllop+inspiration+trycksaker+skylt
bröllop+inspiration+ceremoni
bröllop+inspiration+ceremoni
bröllop+inspiration+ceremoni
bröllop+inspiration+brudklänning+slöja
bröllop+inspiration+skor
bröllop+inspiration+brud+klänning+bukett
bröllop+inspiration+brud+klänning+bukett
bröllop+inspiration+brudpar
bröllop+middag+mottagning
bröllop+lantligt+food+truck
bröllop+fika+munkar+mottagning

Att ha en flera våningar på bröllopstårtan är inte bara snyggt utan också en riktig problemlösare för den som har beslutsångest inför det stora smakvalet! Vill du ha choklad men din partner föredrar citron? Välj båda! Den här tårtan har hela fyra smaker; morot, karamell, choklad och mandel. Välj att dekorera den enhetligt - eller visa upp att den innehåller olika ingredienser! - och få den att se riktigt smarrig ut, så är problemet löst! Vill du ha lite inspiration på tårtor? Spana in flera tidigare inlägg, fyllt med tårtor och andra bakverk. Du hittar dem här!

+bröllop+tårta+bröllopstårta

Fotograf: Shutter Sprite Photography
Klänning: Kenneth Winston
Kostym: Joseph A Banks
Florist: The Flower Shop, Inc.
Trycksaker: Printable Moments