Bohemiska brudklänningar i spets från Rue de Seine

- Inlägget innehåller annonslänkar -


Att hitta den där perfekta brudklänningen att bära på den stora dagen kan vara ett heltidsjobb. Främst kanske för de som inte vet vad de vill ha för slags klädsel, men även för de som har full koll på hur klänningen ska se ut. Det finns bröllopskläder i mängder - stilrena klänningar, spetskjolar, tylldrömmar, med eller utan släp, långärmat och bar rygg, listan kan göras oändlig! Så du som är mitt uppe i letandet av just din klädsel och som söker efter någonting mer bohemiskt - detta är för dig! Från Rue de Seine visar vi idag upp tre olika bohemiska brudklänningar att inspireras av. 

När det kommer till vita spetsklänningar är det inte sällan som man associerar dem med ett klassiskt bröllop. Men spets är också stort i den bohemiska stilen. I de här bilderna har fotografen In Frames Photography fångat klänningarna i en öken- och bergsmiljö och visst är det vackert? Tillsammans med accessoarer som till exempel hårbandet ger klänningen ett helt annat intryck än vad den skulle ha gjort med detaljer som knyts an med det klassiska bröllopet. Tänk så mycket vi kan förändra genom att bara använda oss av dessa små element!

klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop

Det är inte fullt så vanligt att bära en hatt som huvudbonad på sitt bröllop, men se så coolt det är! Här tar den bohemiska känslan plats, men bjuder även in cowboystilen att vara med. Vi älskar dessutom silverarmbandet som smyckar överarmen - så snyggt! Vad tycker du?

klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop

Relaterade klänningar:


klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop

Sist, men inte minst, vill vi visa upp den här vackra off shoulder-klänningen i spets med blommigt motiv. Tillsammans med den stora, burriga buketten får klänningen en dramatisk känsla och drar till sig den uppmärksamheten den förtjänar. En väldigt elegant klänning som går att styla på många olika sätt. Kom ihåg detaljerna och du kan få din klänning att utstråla precis den känsla som du vill att den ska ha! 

klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop
klänning+brud+bröllop