Något stort är på väg att hända

Lycka. Nervositet. Beundran. Känslorna är många när det vankas bröllop, både hos brudparet och bland gästerna. Men det finns särskilt en känsla som hänger i luften och som nästan går att ta på under dagarna, timmarna och minuterna innan det är dags - Förväntan.

Fotograf:  Emelie Westergren  

Fotograf: Emelie Westergren 

Fotograf:  Linnéa Ronström

Känslan av att det snart är dags för ett ögonblick som bara händer en enda gång är så häftig! Detta är bara en av anledningarna till varför vi tycker det är så viktigt att anlita en professionell bröllopsfotograf som kan fånga dessa ögonblick, redan från förmiddagens förberedelserna.

Fotograf:  Riccardo Pieri  

Fotograf: Riccardo Pieri 

Har du ännu inte hittat din bröllopsfotograf så ta en titt i vårt arkiv med bröllopstjänster. Där hittar du professionella fotografer som brinner för att fånga just er förväntan och alla andra härliga ögonblick under er dag.

Fotograf:  Amanda Falkman .

Fotograf: Amanda Falkman.


Sisters in LawComment