Vintageinspirerat trädgårdsbröllop bland viktorianska hus

Det är något speciellt med de viktorianska husen runt om i världen: hur de är så detaljerade men samtidigt så enkla och färgglada. De har ofta mycket torn och toppar på taket, som ett sagohus. I San Diego finns en park med just sådana hus, bevarade från 1880-talet, där bröllopet vi får ta del av idag ägde rum. Jennie och Mike gifte sig just när sommaren gick över till höst, då löven började skifta från grönt till härligt rött och orange. Det mest fantastiska med vår natur är hur olik den är från årstid till årstid, och hur den just vid den här tiden ser ut att samspela lite extra bra med husen. Att gifta sig i en trädgårdsmiljö mitt i ett bostadsområde har sällan varit vackrare.

För att knyta ihop bröllopet och föra den röda tråden vidare har brudparet lagt ner mycket energi på att göra egna dekorationer, som bland annat de söta drömfångarna i bakgrunden av vigseln, men även bordsdekorationer och handplockade buketter till det lilla bordet där gästboken har sin plats. Men den absoluta favoritdetaljen med detta bröllop måste ju vara den gamla glassbilen. Brudparet valde att bjuda hela sitt sällskap på glass istället för den traditionella tårtan, och valde att servera glassen med fortsatt vintagetema. Så härligt! Att se alla innovativa och out of the box-lösningar är det bästa vi vet här på Sisters in Law! Har du något bra tips på nya och spännande alternativ till de traditionella valen att dela med dig av? Kanske en ny form av brudbukett? Ett intressant sätt att hålla i vigseln? Ditt bästa toast master-knep? Berätta i kommentarerna nedan!

wedding+bröllop+lantligt+klänning
wedding+bröllop+lantligt+klänning
wedding+bröllop+lantligt+brudgum+klädsel
wedding+bröllop+lantligt+klädsel
wedding+bröllop+lantligt+klädsel
wedding+bröllop+lantligt+klädsel

Titta vilket underbart ställe att ha sitt bröllop på! Och Lisa Fitts har gjort ett fenomenalt jobb med att fånga känslan i dessa bilder, så fyllda med kärlek och glädje! 

wedding+bröllop+boho+vintage+lokal
wedding+bröllop+lantligt
wedding+bröllop+lantligt
wedding+bröllop+lantligt+first+look
wedding+bröllop+lantligt
wedding+bröllop+lantligt
wedding+bröllop+lantligt+klädsel
wedding+bröllop+lantligt
wedding+bröllop+lantligt
wedding+bröllop+lantligt
wedding+bröllop+lantligt+gästbok
wedding+bröllop+lantligt+gästbok