GodDryck - för en lite bättre värld

- I samarbete med GodDryck -


Vi är stolta över att berätta att vi på Sisters in Law samarbetar med företaget GodDryck som tillverkar alkoholfritt mousserande i olika former. Ni som var på vår mingelkväll i The Lobby kunde varva snittarna med rosébubblor från GodDryck no2. 

Vi serverad även ett förhandsprov av deras nya, mousserande äppelmust, Goddryck no3 som också är alkoholfritt. Vi har så klart själva smakat den och kan inte få nog, på riktigt! Du hittar GodDryck No 3 på delitea.se. De övriga alkoholfria dryckerna finns bland annat på Systembolaget.

Goddryck.jpg

GodDryck ägs av stiftelsen GoodCause, som sedan 2005 startat företag med det gemensamma målet att bidra till en bättre värld. Detta gör de bland annat genom att samarbeta med flera välgörenhetsorganisationer. Genom att köpa GodDryck kan du också bidra till en bättre värld! Under juni månad pågår en kampanj där GodDryck skänker 100kr till en välgörenhetsorganisation som du väljer. 

Så här gör du för att bidra till kampanjen

Lägg upp en bild på någon av deras alkoholfria drycker på Instagram och tagga @goddrycksverige + #goddryck samt tagga någon av deras sex samarbetspartners, som du finner nedan:

#sosbarnbyar
#naturskyddsföreningen
#läkareutangränser
#handinhand
#IOGTNTO
#barncancerfonden

Vi hoppas att många av er där ute är med och bidrar till detta - för en lite bättre värld.


Kort information om GodDrycks nya mousserande äppelmust

Sverige är ett äppelland i absolut världsklass och med vår No 3 vill vi bidra med en produkt som speglar detta. GodDryck No 3 är gjort på svenska äpplen som kallpressats på gammaldags vis. Metoden för kolsyrningen hämtar vi från Normandie vilket ger små och pigga bubblor som lyfter musten till nya höjder.
— GodDryck
goddryck-no-3-mousserande-äppelmust-37.5-cl-0.jpg

Sisters in LawComment