Elegant sommarbröllop i Florida

Kan det slå fel med ett bröllop i ljuva pasteller och jordnära toner på en vacker herrgård i Floridas sommarmiljö? Genom Old Pine Pictorial Anna Smilinskas fotografier får vi ta del av ett stilrent och elegant bröllop med inslag av rosa och beige. Utomhusceremonin, tillsammans med de stora träden i bakgrunden, tillför en sådan rogivande och kärleksfull känsla. En känsla som sedan följer med vid mottagningen i den stora ladan med hjälp av mysiga ljusslingor och blomsterkreationer i samma stuk som bröllopsbuketten. Hur underbart som helst!

Bröllop+Brudklänning
Bröllop
Bröllop
Bröllop+brudklänning+brudslöja
Bröllop+herrklädsel
Bröllop+skor
Bröllop+brudtärnor
bröllop+brudtärna+klänning
Bröllop+brudbukett+florist
Bröllop+vigsel
Bröllop+vigsel
Bröllop+vigsel
Bröllop+vigsel