Topp 10 - 2018 års mest lästa blogginlägg på Sisters in Law

Det är alltid spännande att se vilka blogginlägg som läses mest, och vi blir inte förvånade av att se att det främst är bröllopsberättelserna som hamnar i topp. Det finns inget som inspirerar bättre och bidrar med mer kunskap inför bröllopsdagen, som när brudpar berättar om sina erfarenheter.

Listan nedan är 2018 års mest lästa blogginlägg här på Sisters in Law.


Avslappnat och ärligt sommarbröllop: Alexandra + Andrea

Alexandra och Andrea anordnade en avslappnad vigsel i Kungsparken i Malmö, den 11 juli 2017. Middagen höll sedan till på den mysiga restaurangen Bastard, under mängder av tygdekorationer och blomster.

Paret inspirerades av sitt dagliga liv när de planerade sitt bröllop. Och det är precis så det ska vara. Hur kan ni som planerar bröllop spegla era liv på er dag? Vad är det som gör att ni är ni och hur kan ni reflektera detta på ert bröllop?

Alexandra och Andrea beskriver själva sitt bröllop som solig, ärlig och kärleksfull. Och det är precis vad vi ser i bilderna från bröllopsfotografen Frkn Falkman.

bröllopsberättelse

Lantligt bröllop med ladufest: Micaela + Emil

Ni som har läst Sisters in Law Magazine Issue 01 kanske känner igen en del av dessa bilder. Det är från Micaela och Emils lantliga bröllop som är fotograferat av skickliga Asora Photography.

lantligt bröllop.jpg

Bröllopsplanering i tre delar – steg 1


Att planera ett bröllop tar i snitt 18 månader i Sverige. Ett bröllop är alltså ett stort projekt som kan struktureras upp i olika faser för att bli enklare. I detta blogginlägg kommer det digitala verktyget Plansmaid att redogöra de 5 första stegen i din bröllopsplanering. Du kan även klicka dig vidare till steg 2 och 3 från guiden.

Fotograf:  Almeräng fotografi . Trycksaker från  The Paper Story .

Fotograf: Almeräng fotografi. Trycksaker från The Paper Story.


Lantligt bröllop med temafärgerna persika, grönt och vitt: Louise + Simon

En sommarkväll i juni 2016, vid en solnedgång nära en vacker slottsruin, friade Simon till Louise. Den 3 juni 2017 vigdes dem i Nässjö Gamla kyrka och anordnade sedan bröllopsfesten i ladugården Ribbingsnäs. Deras bröllop gick i tonerna persikarosa, grönt samt vitt och nu får vi ta del av deras lantliga bröllop via bröllopsfotografen Linéa Karlssons bilder.

lantligt bröllop

Alternativa toppar att matcha till brudkjolen

Det finns många sätt att spara in pengar på bröllopet. När det gäller din brudklädsel så kan du hos flera varumärken välja att endast köpa en tyll-, spets- eller chiffongkjol separat och sedan kombinera detta med en valfri topp. Här hittar du några exempel på toppar från vanliga modemärken som kan passa fint till en brudkjol.


Rustikt bröllop i Toscana: Anna-Karin + Olof

Anna-Karin och Olof gifte sig i Toscana den 26 juli 2017. När släkt och vänner reser långt för att fira en sån här dag, är det skönt att få lite extra tid att njuta av varandras sällskap. Brudparet med familjer, brudfölje och toastmasters anlände därför till Villa Catignano två dagar innan vigseln och fick njuta av den italienska idyllen i lugn och ro innan alla festligheter. Anna-Karin och Olof fick detta drömbröllop förevigat av bröllopsfotografen Christell Eberstein / Snowflake Photo.

bröllop i italien

Färgglatt och rustikt bröllop: Anna + Peter

Anna och Peter gifte sig den 26 augusti 2017 i Stora Gamla Hammars Kyrka i sydvästra Skåne och anordnade sin bröllopsfest på Agneshill, inte långt därifrån. Isabell N Wedin dokumenterade deras dag och har fångat underbara ögonblick samt de härliga färgerna som präglade dagen. Med mycket grönt, färgglatt och detaljer i trä satsade Anna och Peter på ett lantligt och rustikt bröllop och ville att känslan av en stor hemmafest skulle vara den röda tråden.

226_A+P_Turturduva.jpg

Lantligt bröllop med alternativ brudklänning: Malin + Anton

Malin och Anton gifte sig den 16 juni 2018 i Lidköping. Deras bröllop var i lantlig anda och deras dag blev porträtterad på ett otroligt vackert och nästan poetiskt vis av bröllopsfotografen Linn Carlson. Vi älskar de valen brudparet har gjort på sin dag, till exempel valet av en vanlig sommarklänning från Rodebjer samt den fina pionbuketten. Vi hoppas att ni ska bli lika inspirerade som vi blir av deras fina junidag. Vi lämnar över orden till brudgummen Anton som återberättar deras dag. 

lantligt+bröllop+blogg.jpeg

Lantligt bröllop i Småland med skogsvigsel: Ida +Magnus

Det börjar redan att trilla in bröllopsberättelser från sommarens bröllop hittills och det är så fantastiskt att få ta del av dem! Ida och Magnus gifte sig den 9 juni i år och idag får vi inspireras av deras dag genom fotografier från Johanna Levin. De inspirerades själva mycket av naturen och av sin familj och ville att dagen skulle präglas av en familjär och kärleksfull känsla.

bröllop lantligt

Modernt bröllop med stilrena detaljer: Sofia + Christoffer


Sofia och Christoffer som berättar om när de gifte sig en varm dag i början av juni, på landet mellan Skövde och Mariestad. Bakom kameran stod Linn Carlson som har fångat dagen och alla dess färger så fint.

brudklänning+ivory+and+grace.jpeg

Sisters in LawComment