15 vigselbågar att inspireras av till ditt bröllop

Gifter ni er kyrkligt så ingår en spektakulär miljö i “paketet“, med konstverk och fantastisk akustik i en som oftast historisk kyrka. Väljer ni däremot att arrangera ett borgerligt bröllop kan det vara fint att markera platsen för vigseln på något sätt. Ibland kan man hitta en naturlig vigselplats mellan två perfekt placerade träd, men för er som vill skapa en egen, unik vigselplats kommer här 15 vigselbågar i olika formationer att inspireras av till ert bröllop.

Fotograf:  Amanda Freskgård
Fotograf:  Birgit Walsh

Fotograf: Birgit Walsh

Mer eller mindre med blommor

Fotograf:  Matildas tillvaro
Fotograf:  Nagel Portraits

Fotograf: Nagel Portraits

Fotograf:  Anette Bruzan

Fotograf: Anette Bruzan

Fotograf:  Old Pine Pictorial
Fotograf:  Cattura Weddings
Fotograf:  Sanna Dolck

Fotograf: Sanna Dolck