Rustikt bröllop med rosa färgpalett

Nu ska vi få ta del av vigseln mellan Tony och Jill. Ett brudpar från Columbus, Ohio som valde att gifta sig dagen innan nyårsafton. Det blev ett slående fint bröllop, med en rustik look uppblandad med ett härligt färgschema av rosa och lila i olika toner. De har även smugit in en liten känsla av julen i detaljerna, vilket vi helt klart gillar! Julen har många fina detaljer att bidra med, men det är ju inte alla som vill gå all in med ett julbröllop. Då passar det här bröllopet utmärkt som inspiration i hur det går att väva in det bästa av julen i ett annat tema. Hoppas ni också finner inspiration av detta bröllop, fotat av den skicklige fotografen Amy Peppercorn.

bröllop+elegant+rustikt
bröllop+elegant+rustikt
bröllop+elegant+rustikt

Så snyggt med bröllopsporträtt i urbana miljöer! Vill ni se fler stadsbröllop och elopements har vi laddat upp med massor av inspiration här!

bröllop+elegant+rustikt
bröllop+elegant+rustikt
bröllop+elegant+rustikt
bröllop+elegant+rustikt

Brudparet valde att gifta sig mellan jul och nyår, och ville därför låta dessa högtider få influera bröllopet utan att ta över det helt. Vid vigseln valde de stolar i en mörkt röd färg till sina gäster, och i fönstren hänger vackra kransar med en touch av julkänsla.

bröllop+elegant+rustikt
bröllop+elegant+rustikt
bröllop+elegant+rustikt

Färgpaletten som brudparet valt för sin stora dag är kantad av mycket rosa, något vi tycker blev en riktig hit! Om man inte är eftertänksam så kan en stark färg som rosa snabbt bli väldigt mycket, men här har de hittat en fin balans mellan olika nyanser blandat med mycket trämaterial som dämpar det rosa utan att överglänsa färgen. Att hitta en balans mellan färgerna är just nyckeln till att lyckas, vare sig det gäller dämpade naturkulörer eller skrikande neonfärger. Det viktigaste är att få färgerna att jobba med varandra, istället för mot varandra. Att blanda mörka och ljusa nyanser i en färgskala är ett enkelt knep att börja med!

bröllop+elegant+rustikt
bröllop+elegant+rustikt
bröllop+elegant+rustikt
bröllop+elegant+rustikt
bröllop+elegant+rustikt
bröllop+elegant+rustikt+tårta
bröllop+elegant+rustikt+dukning+bakelser

Fotograf: Amy Peppercorn Photography
Lokal: Via Vecchia Winery