Bohemiskt bröllop med rustik känsla: Mikaela + Brandon

Vi älskar bohemiska bröllop och kan verkligen inte få nog av dem! Just definitionen av “bohemiska bröllop” är dessutom så otroligt varierande och kategorin är oändlig, det finns så många olika sätt att uttrycka den bohemiska känslan på. Det går liksom aldrig att tröttna! Även då den bohemiska looken har en grund som är densamma, så varierar den samtidigt så otroligt mycket beroende på vilken typ av bohemisk look det är. Men det beror också vilka det är som gifter sig, såklart, och hur man själv väljer att tolka den bohemiska stilen. Någon tänker klassiskt, en annan tänker innovativt och utanför boxen. Det är alltid lika kul att se hur ett bröllop blir i slutändan!

Mikaela och Brandons bröllop, som vi får ta del av idag, är en riktigt glädjebomb med vackra detaljer, mörka toner och härliga porträttfoton i solnedgången. Ett höstbröllop, fast på varmare breddgrader! Här har den bohemiska looken blandats samman med rustika detaljer och elegant känsla. Det är bohemiska buketter blandat med eleganta klänningar och vintageporslin. Var inte rädd för att korsa gränserna vad gäller olika stilar, en mix av flera kan bli riktigt vackert!

bröllop+lantligt+klänning
bröllop+lantligt+brud
bröllop+lantligt+brud+klänning+frisyr
bröllop+lantligt+brud+klädsel+klänning

First look-bilder är ju bara för underbara!

bröllop+lantligt+first+look
bröllop+lantligt+first+look
bröllop+lantligt+first+look
bröllop+lantligt+brudgum+best+man
bröllop+lantligt+flower+girl
bröllop+lantligt+brud+tärna+klänning
bröllop+lantligt+vigsel+båge
bröllop+lantligt+vigsel
bröllop+lantligt+vigsel
bröllop+lantligt+solnedgång+porträtt
bröllop+lantligt+solnedgång+porträtt

Det är ett så vackert ljus och toner i dessa bilder från Old Pine Pictorial! Ett annat drömmigt bröllop från samma fotograf är detta: Elegant sommarbröllop i Florida.

bröllop+lantligt+solnedgång+porträtt
bröllop+lantligt+solnedgång+klänning
bröllop+lantligt+dukning

Om ni bjudit in många gäster till ert bröllop och har lite svårt med att hitta en stor last av likadana tallrikar så går det ju utmärkt att använda sig av olika! Mixa och matcha, använd er antingen av några olika stilar på porslinet, eller go bananas och försök hitta så många olika som möjligt! Spana då in dessa aktörer i vårt arkiv med bröllopstjänster, som hyr ut just vintageporslin!

Fest vid dig

Malmö

Rental Stories

Stockholm


bröllop+lantligt+dukning
bröllop+lantligt+dukning
bröllop+lantligt+dukning

Kan det vara så att det här är typ den bästa tavlan som någonsin skådats? Den är underbar, både att se på och dess innehåll! Här finns munkar till alla!

bröllop+lantligt+bakelser+diy

Fotograf: Old Pine Pictorial
Klänning: Stella York
Florist: Gatherer floral co
Lokal: Isola Farms