Save the Date: Bröllopsmässor 2018

Under de första månaderna av året sker de flesta bröllopsmässorna. Att gå på mässor är ett bra sätt att inspireras samt få en personlig kontakt med flera bröllopsleverantörer för att se om de är rätt för just er. Har du inte möjlighet att gå på något mässan kan du istället spana på de bröllopsleverantörer som du hittar här på Sisters in Law, i arkivet med bröllopstjänster, för att upptäcka bland annat fotografer och florister runt om i landet.


Stockholm

Sthlm Wedding Fair 20 januari

Efter tre succémässor är det den 20 januari 2018 dags för den fjärde upplagan av den personliga fest- och bröllopsmässan Wedding Fair Sthlm, som håller till på GT30 på Grev Turegatan 30.

Det är gratis inträde och du kan läsa mer om mässan här: weddingfairsthlm.se

Bröllopsmässan 27-28 januari

På Grand Hotel i Stockholm öppnas dörrarna upp till 16 exklusiva salonger fulla av bröllopsinspiration den 27-28 januari. Läs mer om mässan samt köp dina biljetter här: www.brollopsmassan.se.

Bröllopsfeber 17-18 februari

Här kommer Sisters in Law att medverka och jag ser väldigt mycket fram emot det! Vi kommer att ställa ut bröllopsboken Gift - Skapa ditt unika bröllop samt visa upp en ny lansering som jag kommer att avslöja mer om inom kort.

Mässan håller till på Stockholmsmässan Älvsjö och du kan läsa mer om mässan samt köpa biljetter här: www.brollopsfeber.se

Gift+Skapa+Ditt+Unika+Bröllop.jpg

Göteborg

Bröllopsfeber 17-18 februari

Under samma datum som Bröllopsfeber i Stockholm, sker mässan i Göteborg, på Svenska Mässan. Läs mer samt köp din biljett här: www.brollopsfeber.se. 


Malmö

Bröllopsfeber 3-4 februari

Mellan 10-17 på lördagen samt 11-16 på söndagen 3-4 februari håller Bröllopsfeber till på Slagthuset i Malmö. Läs mer samt köp din biljett här: www.brollopsfeber.se


Östersund

Lördagen den 13 januari mellan 11-16 är det bröllopsmässa på OSD Östersund. Det är fri entré och du kan läsa mer om mässan här: Fest och bröllopsmässa.


Skellefteå

Anordnat av ett Hotell- och turistprogrammet i Skellefteå, äger en bröllopsmässa rum på Folkparken i Skellefteå den 10 februari.


Sundsvall

Stora Fest och Bröllopsmässan håller till i Sundsvalls stadshus lördagen den 3 februari. Mässan är öppen mellan 11-16 och entrén kostar 60 kr (2 för 100 kr).


Kalmar

Söndagen den 4 mars är det dags för Fest- och bröllopsmässa Sydost i Kalmar. Mässan har öppet mellan 11-16 och håller till på Guldfågeln Arena.


Hallstahammar / Västerås

Nätverket The Wedding Network arrangerar en bröllopsmässa den 28 januari. Platsen för mässan är Westerqwarn i Kolbäck, Hallstahammar som ligger ca 2-3 mil utanför Västerås. Det är fri entré mellan 12-16 och det går även att äta lunch och fika i anslutning till mässlokalen.


Känner du som läser till några fler bröllopsmässan under våren 2018? Tipsa gärna om det genom att skriva till info@sistersinlaw.se.