Nyöppning för Studio Sisters in Law i Umeå

Sisters in Law är mer än en blogg. I Umeå har vi en fysisk studio och pop up-butik där vi har ett varierat sortiment av brudklänningar och accessoarer. I pop up-butiken kan olika varumärken ställa ut sina kollektioner under olika perioder. Just nu har vi brudklädsel från AbbyWaits under sex veckors tid, samt smycken från Malin Ivarsson Jewelry samt Star of Sweden.

bröllopsbutik+Umeå+Sisters+in+Law.jpg

Idag har vi öppnat upp igen för året och kickar igång konceptet med pop up-butik för bröllop. Bor du i Umeå eller har vägarna förbi, kom gärna förbi oss på Sveagatan 7 i centrala Umeå idag och skåla i alkoholfri och ekologiskt bubbel samt himmelsk citron- och jordgubbsmousse!

Zanna Metzer, redaktör och grundare av Sisters in Law

Zanna Metzer, redaktör och grundare av Sisters in Law

Våra ordinarie öppettider är torsdag-fredag 11-16 samt lördagar 11-15, men idag håller vi öppet ända till 19.00.

Kristina Grahn, Designer och sömmerska på Studio Sisters in Law

Kristina Grahn, Designer och sömmerska på Studio Sisters in Law

Sisters in Law+Umeå

Kristina Grahn är andra halvan av Studio Sisters in Law, och ansvarar för butikslokalen samt vår egna kollektion av tyllkjolar (som jag kommer att berätta mer om senare). Till henne kan du komma om du vill sy upp din brudklänning från grunden, hur du än vill ha den! 

Följ gärna vår Facebooksida för studion, för att ta del av alla nyheter och erbjudanden som sker på Sveagatan 7 i Umeå.