Bohemiskt elopement i solnedgång


Vissa par vill att deras bröllop ska vara så stora som möjligt med många gäster. Andra vill enbart ha den närmaste familjen och bästa vännerna runt sig. Och sen finns det par som vill vara helt själva. Fler och fler väljer en intim ceremoni - ett elopement, med fokus på varandra. Ett elopement är ett underbart sätt att skapa en personlig prägel på er dag.

Bilderna nedan är tagna från en av mina favoriter bland fotografpar, Jessi & Markus. För inte så länge sedan delade ett av deras många brudpar med sig av sitt elopement som också var av bohemisk karaktär: Bohemiskt elopement vid Skurehutt: Swanni + Sebastian

Jag som själv tillverkar flugor under mitt eget varumärke, tittar gärna lite extra mycket på just herraccessoarer. Och jag tycker att denna träfluga från Holzzig är hur cool som helst!

fluga.jpg