Satsa på bröllopsfrisyren

- I samarbete med Rapunzel of Sweden -


Det är onödigt att tänka att man måste begränsas i sitt val av styling bara för att man har kort eller tunt hår. Med löshår får du fler möjligheter att skapa just den frisyr och håruppsättning som du önskar till ditt bröllop, antingen genom att fylla ut, ge mer volym eller förlänga. 

Till bröllopsboken "Gift - skapa ditt unika bröllop" som jag arbetar med just nu, använder vi löshår med clips, eller "clip-ons" som det också kallas från Rapunzel of Sweden, till våra modeller. Inte för att nödvändigtvis göra allt hår långt, utan för att klara av att göra vissa frisyrer. På bilden nedan använde vi lite löshår enbart för att göra en något större knut.

Rapunzel of Sweden

Även här har vi använt låshår för att klara av att göra flätorna runt huvudet.

Bröllopsbok

Jag gillar varianten clip-ons, eftersom man enkelt kan ta av och på löshåret när man vill. Via Rapunzel of Sweden kan du få information och se filmer på hur man enkelt kan använda clip-ons. 

Så här använder du clip-ons.

Rapunzel of Swedens clip-ons är äkta hår och kan stylas precis som ditt eget. Tänk därför på att om du lockar håret, eller använder fön och plattång, bör du också använda värmeskydd för att skydda både ditt eget hår och löshåret.

Rapunzel of Sweden löshår

Just nu erbjuder Rapunzel of Sweden alla Sisters in Laws läsare en rabattkod som ger er 10% rabatt på ert köp. Använd koden sistersinlaw som är giltig till och med 31 oktober 2017.

Kolla även in följande länkar hos Rapunzel of Sweden för mer information och inspiration!

Inspiration till bröllopsfrisyren.

10 vanliga frågor.

Jag hoppas att fler där ute öppnar upp ögonen för möjligheten att få göra precis vilken bröllopsfrisyr som helst, och inte låter sig begränsas av längden av ens eget hår. Passa på att unna er en riktigt drömfrisyr. För är det någon dag ni bör satsa på er själva och känna er så fina som möjligt så är det ju på er bröllopsdag!