Bohemisk bröllopsinspiration i skogsmiljö

Ibland händer det att jag inte kan begränsa mig själv i valet av bilder att visa upp från en viss fotograf här på bloggen. Idag är en sådan dag. Bilderna du kommer att se och förhoppningsvis njuta lika mycket av som jag, är från fotograf Linn Andersson som fotograferar under namnet Linnsej Photography.

Fotograferingen skedde i samarbete med Olanders Blommor och jag är helt tagen av den otroliga brudbuketten. Ren perfektion enligt mig! Och hur snygg är inte ringen nedan också? 

Jag personligen tycker överlag att det är snyggare med fluga än slips, både till vardag och till festligare tillfällen. Jag gillar verkligen den grå-spräckliga flugan nedan, som smälter in bra rent färgmässigt i skogsmiljön samtidigt som den sticker ut i sin stil.

Att fånga solens sista timme på dagen är verkligen helt magiskt. Om ni väljer att ha en bröllopsfotograf med er under hela dagen, så kan jag nästan lova att fotografen tar med er ut under den så kallade "golden hour" när solen ligger lågt och skapar detta fantastiskt varma och mjuka ljus. 

Sisters in Law.jpg

Visst var det magiska bilder? För flera bröllop i skogsmiljö, spana in bröllopen nedan.