Bröllopsguide - dekorera ert drömbröllop

- I samarbete med LefvaDesign -


Ni har väl inte missat bröllopsguiden där du lär dig allt om hur du ska tänka inom dekorationer till ditt bröllop? Guiden är skapad av LefvaDesign som arbetar med inredning och hjälper människor att skapa harmoni och balans i sitt hem. Att skapa balans under bröllopet är lika viktigt för en härlig helhetskänsla. 

Guiden heter Dekorera ert drömbröllop - 5 steg till bröllopsdekor med personlig touch och det är en guide som jag själv har fått otroligt många bra tips från!

Kort information om bröllopsguiden

"Dekorera ert drömbröllop" är en hands-on-guide som i fem steg konkret och enkelt hjälper er att skapa en plan för hur ni kan dekorera ert bröllop så att det blir precis som ni drömmer om. När du köpt e-guiden får du exklusiv tillgång till LefvaDesigns kunskap som inredare och praktiska verktyg i form av uppgifter för att nå målet. Du kan ta del av e-guiden var och när du vill, i den takt som passar dig. E-guiden består i ett dokument du får via Dropbox, direkt efter du betalat enkelt, tryggt och säkert med ditt bankkort. Länken till dokumentet kommer automatiskt till din mail. 

I guiden får du bland annat lära dig:

  • Att med små medel skapa en dekor med personlig touch.
  • Att ta kontrollen över tidsaspekten och pengaflödet.
  • Att använda saker på ett nytt sätt.
  • Att värna om jordens resurser.
  • Att dela med dig av din personlighet till gästerna.

Guiden kostar 595kr.

När du är färdig med varje steg kommer du att kunna se tydligare gällande dekorationen på ert bröllop, ha en strukturerad plan att följa för hur du ska skapa dekoren som du såg i din drömbild.