Tävling avslutad

- I samarbete med One Perfect Song -


Tävlingen om en skräddarsydd låt från One Perfect Song är nu avslutad och jag säger stort grattis till Jenny Håkansson som med följande motivering kammade hem priset.

"Bröllopet skulle äga rum den 23 september men vi fick plötsligt ställa in för min blivande mans hälsa. Plötsligt tar livet en annan riktning. Nu väntas fler undersökningar och behandling sen återtar vi bröllopsplaneringen med ett nytt datum, hoppas snart. Bröllopet vill jag göra ännu bättre än det fina som planerats och då med en egen låt. Min blivande man har så stort hjärta och alltid en hjälpande hand med enorm värme och trygghet. Min bästa vän och livskamrat och kommer alltid vara. Nu är det hans tur att belönas då med sång och musik!"

Vi skapar din drömlåt .jpg

One Perfect Song vill också erbjuda 10% till alla er läsare här på Sisters in Law! Använd rabattkoden: Sistersinlaw när du beställer din låt hos dem.


Sisters in LawComment