Unika bröllopsporträtt i Lofoten: Jillian + Jason

Jillian och Jason gifte sig i New York i början av maj 2017. Efter bröllopet åkte de till norska Lofoten för att få exotiska och unika bröllopsbilder och det tycker jag är ett fin sak att göra som ett komplement till sitt bröllop. Kanske har man haft ett litet bröllop hemma i trädgården och kanske har man inte haft en budget till att anlita en fotograf just där och då. Äventyrliga bröllopsbilder som dessa kan man ju göra när som helst, för att fira årsdagen till exempel. 

Bakom kameran står Vegard Giskehaug Photography och fler bilder från honom kan ni se i Sommarbröllop: Therese + Thomas.

Bröllopsfotograf
Bröllopsfotograf Norge

Vi har så vacker miljö här i Norden och det är tyvärr något som jag lätt glömmer bort. Men man blir väl lite hemmabild, antar jag.  

Jag älskar för övrigt Jillians blomsterkrans! 

Bryllup Norge
Brudklänning