Förlovningsporträtt i en nationalpark: Natalie + Garrett

Garrett friade till Natalie under en husvagnssemester i en nationalpark i Utah, USA. Att deras förlovningsfotografering därför skulle ske i en liknande miljö var givet. De hyrde en fin gammal vintagebuss och kontaktade fotograferna Randy + Ashley Studios, som fick ta deras porträtt. 

Ni som har planer på en förlovningsfotografering, gör det till en personlig grej. Välj en plats som betyder mycket för er, eller som speglar er som par. Kanske är det på ett nöjesfält, på en båt eller i skogen utanför ert hem. Det kan också underlätta att ha någon form av rekvisita med sig, för att slappna av framför kameran. Natalie och Garrets rekvisita, som också speglar den äventyrliga driften de har som par, är just minibussen. 

Önskar er en trevlig fredag och helg! Ni hittar fler förlovningsfotograferingar i menyn under Förlovning.