Inspiration till bröllop på ditt sätt

Jag har verkligen längtat efter att få visa upp dessa bilder! Det är från en stylad fotografering där skaparna vill visa på att ett bröllop kan se ut hur som helst och vara var som helst. De vill inspirera till att inte låta sig påverkas av vad andra kanske tycker att ett bröllop bör se ut. Och det är ju något som jag fullständigt håller med om!

Fotografen David Zimmerman berättar

The idea was to show an alternative, if a couple feels a bit trapped by the all the organisational tasks, which occur while planning a wedding. So that they don't want to plan anymore, just be spontanous, jump in their van and go on a little road trip. Just drive and elope instead of thinking again and again about location, seat plans and invitations. They pack up the most important parts - her dress, his suit - buy some nice flowers and heads off.
We planned this little story in a vintage/folk/boho look, because we find this style suits the idea. All in all we just want to give everyone the idea to get married the way they want and not the way anyone thinks it has to be like.

Jag vill också passa på att hälsa från fotografen David Zimmermann, som berättar att han gärna vill komma till Sverige för att få fotografera ett svenskt bröllop någon gång. Så om du gillar det du ser, kika in på Davids hemsida och säg hej!


Leverantörer
Fotografer: David ZimmermannChristoph Rücker
Hår och makeup: Claudia Schaaf
Brudklänning: Victoria Rüsche
Kostym: Herrenbude
Slips: Der feine Herr
Blommor: LillyDeluxe