Septemberbröllop: Agnes + Josef

Agnes och Josef gifte sig i Järstorps kyrka i Jönköping en varm och solig septemberdag. Bröllopsfotografen Emma Eriksson var på plats för att föreviga deras dag och det är även hon som delar med sig av några tankar kring dagen denna härliga fredag.

Fotograf Emma Eriksson berättar

First look samt porträtten tog vi vid parken Dumme Mosse utanför Jönköping. En fantastisk vacker nationalpark med både ett kalt fält och en skog alldeles intill. Då Agnes ville ha skog och Josef vatten så ville jag uppfylla bådas önskan med porträtt både i skogen men också vid vattnet.
Jag visste redan innan att kyrkan var viktig för dem och deras vigsel var helt underbar. Det var musik, dans och kärlek. Det var fotoförbud första delen av vigseln vilket gjorde att alla kunde närvara på ett alldeles speciellt sätt. Middagen och festen hölls i fjällstugan med utsikt över Vättern. Agnes designade inbjudningskorten och programmen själv då hon är grafisk designer. 
Jag är så glad och tacksam att jag fick vara på plats och föreviga Agnes och Josefs dag!